• Ново
Под формата на Маски за лице, 7 Вида Многократно Форми За Лепенки За Маски За Лице, Набор от Пластини за Тави, Машина за изработване на Маски за лице, Инструмент за на?

Под формата на Маски за лице, 7 Вида Многократно Форми За Лепенки За Маски За Лице, Набор от Пластини за Тави, Машина за изработване

Rating 
BGN 5.26

Сума
Налично за поръчка

【Инструмент за направата на маски за лице с ръцете си】 Набор от форми за маски за лице може да се използва за маски за ръце със собствените си ръце, маски за гърдите, маски за устни и други маски за лице, той трябва да се използва с машина за маски и лесен за работа 【Гуманизированный дизайн】 Форма за облицовки на маски за лице са произведени от висококачествен материал, който е безопасен, е здрава и има дълъг срок на служба.Контурите са подходящи за лица на повечето хора.Лесно се приготвя маска за лице, така че да можете не само да получите удоволствие от приготвянето на маски, но и да има перфектна кожа.Подходящ за салонного домашна употреба. 【Лесна употреба】 направете различни видове маски със собствените си ръце, поливане сок от плодове, зеленчуци, мед или мляко и т. Важен инструмент за формоване на изделия за грижа за кожата на вашите ръце.Лек и портативен, лесно можете да го сложи в джоба и да използвате, когато пожелаете. 【Лесен за почистване и многоразово се използва】 под Формата на маска за лице "Направи си сам", лесно за почистване и многоразово се използва под формата на маска за лице "направи си сам" е важно средство за грижа за кожата, лесно за използване.Лесен за почистване, просто трябва да го почистите след употреба, преди да можете да го използвате отново.Маска за очи ръчно изработени, маска за гърди, маска за шията, трябва да се използва с машина за нанасяне на маски за лице. 【7 вида форми】 Форма има 7 вида форми за маски за лице, отговарящи на вашите различни нужди, незаменим аксесоар за производител на маски за лице, под формата на удобен и практичен. подходяща за домашни и професионални салони за красота, произвежда различни маски със собствените си ръце, които впитают хранителни вещества, за да отговори на вашите нужди в грижата за кожата, като ви позволява да се насладите на красотата на ръцете си, без да излизате от дома си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория