• Ново
20 Бр Торба за събиране на слюнка Прасе Торбичка за събиране на слюнка Прасе Хлопчатобумажный торбичка за събиране на слюнка Свине майки Хлопчатобумажный чанта за ?

20 Бр Торба за събиране на слюнка Прасе Торбичка за събиране на слюнка Прасе Хлопчатобумажный торбичка за събиране на слюнка

Rating 
BGN 9.92

Сума
Налично за поръчка

Приложим сценарий : Този филтър за вода в устата му свине може да се използва върху големи свинофермах, пасища, животновъдството и т Определяне : Тази торба за събиране на слюнка свинете основно се използва за събиране на слюнка прасета, я внимателно и по-чисто за запазване и разкриване на чума свине.Съединителната въже : на Съединителната въже futon чанта мека и здрава, че да улеснява вынимание торбичката за събиране.Начин на приложение : Събиране на слюнка по време на дъвчене прасе и извадете го с помощта на съединителната въже след събиране на данни, който е лесен за използване.Безопасен материал : Продуктът е произведен от нов памук премиум-клас, който е безопасен и няма да окаже вредно въздействие върху добитъка, моля, не се колебайте да го използвате. Определяне : Тази торба за събиране на слюнка свинете основно се използва за събиране на слюнка прасета, грижа и чист неговото поддържане и разкриване на чума свине. Съединителната въже : на Съединителната въже futon чанта мека и здрава, че да улеснява вынимание торбичката за събиране. Начин на приложение : Събиране на слюнка по време на дъвчене прасе и извадете го с помощта на съединителната въже след събиране на данни, който е лесен за използване и експлоатация. Приложим сценарий : Този филтър за вода в устата му свине може да се използва върху големи свинофермах, пасища, животновъдството и т. Безопасен материал : Продуктът е произведен от нов памук премиум-клас, който е безопасен и няма да окаже вредно въздействие върху добитъка, моля, не се колебайте да го използвате. Спецификация : Тип на продукта : чанта за събиране на слюнка прасе Материал : памук кръст Тегло : 161 г / 5,7 унции размери на продукта : приблизително 6,5 х 4,5 см /2,6 х 1,8 инча (памук торба) Определяне : памук торба за събиране на слюнката на съдържанието на кутията : 20 х Слюнката са подбрани в памучна торба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория