• Ново
Луд продажбите на Пашкули за Премахване на черни точки, Копринени Пашкули, Преносими и Удобни белите дробове, за да се Стесни още, Грижи за кожата на лицето, Ексфоли?

Луд продажбите на Пашкули за Премахване на черни точки, Копринени Пашкули, Преносими и Удобни белите дробове, за да

Rating 
BGN 6.14

Сума
Налично за поръчка

на разположение 30 парчета пашкули, лек и малък по размер, лесно да ги носите със себе сиОсновният компонент на коприна cocoons е серицин, който е естествен овлажняващ компонент на кожата.По-дълбоко почистване, без вреда за кожата, естествено премахване на възрастовата на роговицата, черни точки и акне.Мръсотията от лицето ще завлече, като снежна топка, на фиброзна тъкан и естествена слуз какавиди.Основният компонент на коприна cocoons е серицин, който е естествен овлажняващ компонент на кожата.Дълбоко почиства и свива порите, ексфолира кожата и се грижи за нея. Основният компонент на коприна cocoons е серицин, който е естествен овлажняващ компонент на кожата. По-дълбоко почистване, не причиняющее увреждане на кожата по естествен начин премахва възрастовата рогатость, черни точки и акне. Мръсотията от лицето ще завлече, като снежна топка, на фиброзна тъкан и естествена слуз какавиди. Дълбоко почиства и свива порите, ексфолира кожата и се грижи за нея. на разположение 30 бр. пашкули, ниско тегло и малки размери, лесни за носене.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : копринени Пашкули Материал : пашкули Количество : 30 бр. Основни ефекти : Свиват порите, ексфолиране, грижи за кожата Начин на употреба : След варене пашкули намокрете лицето с вряла вода и нежно масажирайте 1-3 пръсти област кожа, за която се грижи.Освен това, можете да нанесете върху лицето преварена вода за постигане на най-добрите резултати.Проблемът за красота копринени пашкули не стават меки при замачивании : пашкули не стават меки при замачивании.Накиснете ги в топла вода, за да повърхността остава водата.Твърде малко, за да омекне.Ако те ще бъдат прекалено меки, ексфолиращ ефект ще бъде по-слаба.Списък на пакетите : 30 x копринени Пашкули Забележка : 1. Когато топката се пашкули от копринени буби замочат в топла вода, тя ще издава уникален аромат на естествени копринени пашкули; 2. Това е нормално, че в коконах могат да бъдат черни вещества, моля, не се притеснявайте; 3. Хората с лоша кожа или физическо състояние, както и тези, които имат алергии към това & nbsp.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Silkworm Cocoons
Material:
Cocoons
Quantity:
30pcs
Main Effects:
Shrink pores, exfoliate, skin cares
How to Use:
After boiling the cocoons, moisten your face with boiling water, and gently massage the skin area you care about with 1 to 3 fingers. In addition, you can apply boiled water on your face for better results.
Problem of beauty silkworm cocoons are not soft in soaking:
the cocoons are not soft in soaking. Soak them in warm water to make them have water on the surface. Some softness is enough. If they are too soft, the exfoliating effect will be poor.
Package List:
30 x Silkworm Cocoons :
Notice:
1. When the silkworm cocoons ball is soaked in warm water, it will emit the unique smell of natural silkworm cocoons; :
2. It is normal that there may be black substances in the cocoons, please don't worry; :
3. People who have poor skin condition or physical condition, and those who are allergic to this&n :

Подобни продукти в категория