• Ново
Каменна Превръзка на Очите, Тампон За Очите От Нефритен Камък Полиран Охлаждаща Улесняваща Нефрит Очи За Лице Калъф За Сън Нефрит Маска За Очи Мъниста от Нефритен К

Каменна Превръзка на Очите, Тампон За Очите От Нефритен Камък Полиран Охлаждаща Улесняваща Нефрит Очи За Лице Калъф

Rating 
BGN 22.66

Сума
Налично за поръчка

Функция охлаждане : Превръзка за очи лесно се конфигурира и удобно ляга върху кожата с естествен охлаждащ ефект, който успокоява очите ви по време на почивка и лежиИзискан дизайн : Каменна тампон за очите е изработена от най-добрите минерали, приятна за кожата, красива и дава ви комфорт.Отличен за полиране : Всеки камък, фино обработени в съответствие с уникална текстура и старателно изгладен, за да го красота.Ефективност : да се Съхранява маска за очи в хладилник в продължение на 10-15 минути, за да се засили охлаждащ ефект, и той е подходящ за очите на повечето хора.Функция : Калъф за очи може да е ефективно за облекчаване на напрежението на очите, насърчаване на притока на енергия, подобряване на съня и да се отпуснете мускулите.Функция охлаждане : Превръзка за очи лесно се конфигурира и удобно ляга върху кожата с естествен охлаждащ ефект, който успокоява очите ви по време на почивка и лежи.Изискан дизайн : Каменна тампон за очите е изработена от най-добрите минерали, приятна за кожата, красива и дава ви комфорт.Отличен за полиране : Всеки камък, фино обработени в съответствие с уникална текстура и старателно изгладен, за да го красота.Ефективност : да се Съхранява маска за очи в хладилник в продължение на 10-15 минути, за да се засили охлаждащ ефект, и той е подходящ за очите на повечето хора.Функция : Калъф за очи може да е ефективно за облекчаване на напрежението на очите, насърчаване на притока на енергия, подобряване на съня и да се отпуснете мускулите.Характеристики : 1. Изискан дизайн : Каменна тампон за очите е избран от най-добрите минерали, приятна за кожата, красива и дава ви комфорт. Функция : Калъф за очи може да е ефективно за облекчаване на напрежението на очите, за подобряване на съня и да се отпуснете мускулите. Функция охлаждане : Превръзка за очи може да се регулира лесно и удобно ляга върху кожата с естествен охлаждащ ефект, който успокоява очите ви по време на почивка и лежи. Отличен за полиране : всеки камък, фино обработени в съответствие с уникална текстура и старателно изгладен, за да придадат красота. Производителност : да се Съхранява маска за очи в хладилник в продължение на 10-15 минути, за да се засили охлаждащ ефект, и той е подходящ за очите на повечето хора.Параметри : Тип на продукта : накладки за очите от нефритен камък Материал : бял кристал съдържание на Пакета : 1 тампон за очите Забележка : естествен Камък, а цвета на естествен материал се различава по цвят, по повърхността има дупки от пясък и ямочные пукнатини.

Всичко за продукта

Item Type:
Jade Stone Eyes Patch
Material:
White Crystal
Package List:
1 xEye Patch:
Note:
The stone is natural, and the natural material color has color differences, the surface has sand holes and pit cracks. :

Подобни продукти в категория