• Ново
Комплекти за грижа за устните Възстановяване на Пукнатини, Предпазват от Изсушаване филм, Хидратира устните И Премахване на Бръчки, Ексфолиране Двоен ефект на уст?

Комплекти за грижа за устните Възстановяване на Пукнатини, Предпазват от Изсушаване филм, Хидратира устните И Премахване

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

2 Намаляване на бръчките по устните : Ефективно почистете кожата, нанесете средство преди да отидеш на сън и внимателно отстранете Стареющую кожата на ръцете, когато възникнат сутрин.Тя може да се използва денем И нощем Да се грижи за Вашите устни и Възстановяване на Повредени и сухи Устни.Name : Маска за устни / Скраб за устни. Опаковка : Специално разработена за да отговори на нуждите на Вашите момичета.В комплекта е включена Малка пискюл за устни.Филм за устни Може да се добави След употреба, за да се улесни следващото използване.Той е малък и можете да го носите със себе си. Използвайте стъпки : могат да се използват през деня или през Нощта.Една нощ грижи се Равнява на Около Седем дни от грижи. Особено тези, които обичат да нанесете червило в рамките на деня, се нанася Върху устните Слой боя На нощта, и на следващия ден устните да изглеждат още по-красиви и Очаровательнее. Натурална формула : Натурален растителен екстракт овлажнява устните и дава Сладък и смазывающее наслада.Подходящ за всеки тип кожа Продукт : Маска-пилинг за губ2. Намаляване на бръчки край устните : ефективно почистете кожата, нанесете средство преди да отидеш на сън и внимателно отстранете стареющую кожата на ръцете, когато възникнат сутрин.Тя може да се използва денем и нощем да се грижи за вашите устни и възстановяване на повредени и сухи устни.Нето тегло : 10 г 5. подарък : в тази студена зима дайте тази маска своите най-скъпи хора и приятели.Трябва да бъде, това им харесва много.Тук ще топлина през цялата зима.1 X скраб за губ3. опаковка : специално разработена за нуждите на вашите момичета.В комплекта е включена малка пискюл за устни.Филм за устни може да се добави след употреба, за да се улесни следващото използване.Той е малък и можете да го носите със себе си. Използвайте стъпки : могат да се използват през деня или през нощта.Една нощ грижи се равнява на около седем дни от грижи. Особено тези, които обичат да нанесете червило в рамките на деня, се нанася върху устните слой боя на нощта, и на следващия ден устните да изглеждат още по-красиви и очаровательнее.Опаковка : цветна кутия Името на опаковката : Маска за устни / скраб за губ1. натурална формула : натурален растителен екстракт овлажнява устните и дава сладък и смазывающее наслада.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория