• Ново
16 бр. Щипки за коса с Възли, Детски Съответствие На Хелоуин, шапки За Деца, Очарователен Лък от Крокодилска Кожа, Превръзка На Главата За Тийнейджъри,,**.см, Игли За Ко?

16 бр. Щипки за коса с Възли, Детски Съответствие На Хелоуин, шапки За Деца, Очарователен Лък от Крокодилска Кожа, Превръзка

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Игли за коса в стил Хелоуин дизайн на Хелоуин ще направи вашето дете по-очарователен и модеренФиби за коса с бантиком на Хелоуин-Проста конструкция, която осигурява удобство от носенето на заколок с бантиком за коса и да се сваля. щипки за коса с бантиком от крокодилска кожа за Хелоуин-8 бр. фини щипки за коса с бантиком за коса.Детски лъкове за коса на Хелоуин-Продуктът е украсен в стил Хелоуин, която повече съответства на Хелоуин.Лък от лента в голям рубчик на Хелоуин-Висококачествен текстилен материал удобно в чорап, не уврежда косата, лесно се облича и да стреля.Списък на пакетите в 8 x шнола за коса Характеристики - Цвят : Ассортированный цвят - Чудесно украшение за коса за деца, нека те да станат най-красиви. - Този набор от заколок за коса за Хелоуин, изработени от висококачествен материал, който издържа на продължително носене. - Подходящ за повечето случаи, такива като Хелоуин, маскарад, бар и т. - Материал : плат - Чудесен избор за костюми за Хелоуин, лесно и удобно за носене. -Размер : около 12 x 12 x 1,5 cm /4,72 x 4,72 x 0,59 инча -Форма на внимателно обмислена, красив външен вид, ефектен и оригинален.Описание на продукта детски лъкове за коса на Хелоуин Е набор от заколок за коса на Хелоуин.Скоби от крокодилска кожа с бантиком на Хелоуин ще Помогнат на вашите деца да изглеждат красиво и особено.Щипки за коса с бантиком на Хелоуин, за които посреща тази красива шнола за коса.Игли за коса в стил Хелоуин са Изработени от материал, удобен и траен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория