• Ново
Hemoton 1 бр. Ножица за нокти, Сладко Ножица за нокти, Ножица за Педикюр, Машинка за нокти, Детски Инструменти за Педикюр, Професионален Маникюр, Определени, Машинка за н?

Hemoton 1 бр. Ножица за нокти, Сладко Ножица за нокти, Ножица за Педикюр, Машинка за нокти, Детски Инструменти за Педикюр,

Rating 
BGN 4.46

Сума
Налично за поръчка

Комплект за грижа за ноктите : Той е чист подстригает ноктите, сверхточные остриета осигуряват максимална производителност и дълготрайностДетски нокторезачки : Ножица за нокти са подходящи за хора с по-малко гъвкавост, ограничен от бързина или сила.Стоманени нокторезачки : , Подходящи за дома или професионален маникюр, които се радват на семейството си.Инструменти за премахване на врастнали нокти на краката : Те правилно се ориентират, под форма на ноктите, остри парче ефективен при рязане на дебели нокти.Маникюр върху пръстите на краката си : подходящ за възрастни и ръце, страдащи от артрит, а също и за всички, които имат проблеми със самостоятелен грижата за ноктите.Пратката включва 1 х машина за рязане на ноктите Характеристики -Цвят : сребрист гъвкава стоманена машина за рязане на нокти -Размер : около 8,50 X1,40 X1,40 см/3,34 X0,55 X0 куче. -Материал : детска машинка за нокти от неръждаема стомана-Удобен дизайн, лесен за употреба, подходящ за маникюр или за педикюр у дома или за пътуване използвайте детски нокторезачки. -Изработени от неръждаема стомана, безопасни и издръжливи, лесно се поддържат чисти и стерилитет с помощта на ножици за следваща употреба в домашни условия. -Подходящ за домашно или професионално маникюр, който е твой семеен метален маникюр за нокти. -Той внимателно подстригает ноктите, сверхточные нож работят добре за максимална производителност и дълготрайност на машинки за рязане на нокти от неръждаема стомана. -Бързо, лесно придавайте форма и да почистите ноктите.Направете ноктите си красиви и чисти набор от инструменти за нокти.Информация за продукта Машинка за нокти на краката от неръждаема стомана, Тези идеални нокторезачки са професионални за вас.Удобни дръжки маникюрных ножици за пръстите на краката осигуряват плавен, плътен захват и лесно режещо действие.инструмент за маникюр Съхранявайте този инструмент на банята си, пътя, за набиране или чантата си за бързо грижа за маникюр.машинка за нокти, за кучета е Изработена от твърда неръждаема стомана, не са податливи на корозия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория