• Ново
Healeved 3 бр. Хавлиени Ръкавици и Кърпи за малки Деца Гъба за душ Loufah Детска Гъба За Баня Ръкавици за Душ За Бебета, Бебешки Кърпи За Животните Детска Ръкавица За Баня, И?

Healeved 3 бр. Хавлиени Ръкавици и Кърпи за малки Деца Гъба за душ Loufah Детска Гъба За Баня Ръкавици за Душ За Бебета,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ГЪБА - Когато го държите в ръката си, тя е същата лек и малъкКогато им не се използва, ръкавици може да бъде окачен на кука в банята.Мультяшное КЪРПА за душ -Очарователно мультяшное кърпа за къпане на бебета, малки деца, бебета и деца.СРЕДСТВА ЗА КЪПАНЕ - По-мека текстура, която осигурява на бебето е нежна и комфортна грижа, принуждавайки го да се влюби душ.РЪКАВИЦА ЗА КЪПАНЕ на БЕБЕТА - брой отговаря на вашите различни нужди в прибирането на реколтата, и можете да го споделите със своите приятели.СТЪРГАЛО за гърба на бебето - Има cartoony вид, като по-голямо удоволствие в детски вана и принуждавайки го да се влюби в банята.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ГЪБА - Когато го държите в ръката си, тя е същата лек и малък.Когато им не се използва, ръкавици може да бъде окачен на кука в банята.Мультяшное КЪРПА за душ -Очарователно мультяшное кърпа за къпане на бебета, малки деца, бебета и деца.СРЕДСТВА ЗА КЪПАНЕ - По-мека текстура, която осигурява на бебето е нежна и комфортна грижа, принуждавайки го да се влюби душ.РЪКАВИЦА ЗА КЪПАНЕ на БЕБЕТА - брой отговаря на вашите различни нужди в прибирането на реколтата, и можете да го споделите със своите приятели.СТЪРГАЛО за гърба на бебето - Има cartoony вид, като по-голямо удоволствие в детски вана и принуждавайки го да се влюби в банята.Списък на опаковки, 3 x хавлии за баня, Особености - Очарователни детски хавлии за баня с анимационни дизайн, те ще бъдат деца, за да се насладите на времето за къпане с такова приказно ръкавица за ексфолиране кърпа. -Материал : спондж + полиестер + памучни бебешки кърпи - Когато ги държи в ръка, те са леки и малки.Когато им не се използва, ръкавици може да бъде окачен на кука в банята cartoony топка за къпане. -Размер : Около 14,00 X12,00 X1,00 см / 5,50 X4,72 X0,39 инча Инструменти за детската баня. - Изработен от висококачествени материали, удобен и здрав за дълго използване на гъба за баня за деца. - скрубер за душата Baby body, спестяващ време и енергия, за дневна дълбоко почистване на тялото. -Цвят : ексфолиращи ръкавици за душ с различни цветове. - Удобен за използване, леко вытирайте кожата на вашите деца тези кърпи, на допир е удобно и леко вытирающее кърпа.Информация за стоки, Средства за грижа за кожата на тялото на Тези очарователни хавлии за баня са предназначени за детската душа заради фигурата мультяшного мечка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория