• Ново
YOOGCORETT 20 бр. Панделки за Коса за Момичета, Щипки за коса от Кожа на Алигатор за Коса, Аксесоари за Коса на Едро за Новородени Момичета, Бебета, Деца, Тийнейджъри, Подар?

YOOGCORETT 20 бр. Панделки за Коса за Момичета, Щипки за коса от Кожа на Алигатор за Коса, Аксесоари за Коса на Едро за Новородени

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

В комплекта са включени : 20 броя скоби за бантиков за коса за малки момичетаРазмер Дължина (приблизително) Фиби-лъкове 2 инча, фиби напълно затворени лента, без метални издатини, така че те не извади косата на вашето дете. идеален за бебета и деца на юношеството.Фиби-лъкове за коса са изработени от лента в голям рубчик и заколок от кожа на алигатор, много удобни и приятни в чорап, можете да ги използвате, за да бретон не пада на лицето на вашето дете.Фиби-лъкове за коса Baby абсолютно очарователни и напълно подходящи за украса на косата момичета, те лесно са подходящи за всеки фасону и са идеални за всеки повод, като например парти, Коледа и т.Тези лъкове за коса изглеждат чудесно както с ежедневни дрехи, така и с вечерна рокля, уверете се, че лъкове за косата на децата си да изглежда толкова красиво, като на принцеса, носещите ги.YOOGCORETT 20 бр. Панделки за коса за Момичета, Щипки за Коса, Щипки от Крокодилска Кожа, Аксесоари за Коса на Едро за Новородени Момичета, Бебета, Деца, Тийнейджъри, Подаръци 2 Инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория