• Ново
Педикюрный Набор от DOITOOL, 1 Комплект за Подстригване, Инструменти За Безопасно Грижи, Детска Гребен, Преносим Аспиратор За Нокти, Четка За Новородено, Аксесоари за К?

Педикюрный Набор от DOITOOL, 1 Комплект за Подстригване, Инструменти За Безопасно Грижи, Детска Гребен, Преносим Аспиратор

Rating 
BGN 11.19

Сума
Налично за поръчка

Машинка за нокти от ABS-ПЛАСТМАСА - За ноктите на бебето не са твърде дълги и не царапались, погрижи се за бебето си по-внимателноЧетка-гребен за коса дете-аксесоари са направени от отлично материал, който е оценен за продължителна употреба.Детска машинка за нокти - ще ви помогне да декорирате детски невен, много подходящ за шлайфане и полиране на ноктите.Машинка за подстригване - с Помощта на шлифовъчни глави ще направи ноктите на бебето гладка и чиста, не надраскване на кожата при тяхното движение.Подаръчен комплект за деца - Този набор от инструменти е изработен от висококачествен материал, който осигурява добра трайност.Списък на пакета 1 х ножици 1 х 1 х четка гребен 1 x пила за нокти 1 x Машина за рязане на нокти 1 х 1 х 1 х четка за зъби назален аспиратор 1 х скоба 1 х краен Характеристики -изящна изработка осигурява дълъг живот и високо ефективни подрязване на нокти Преносим комплект за грижа за детето. -Материал : ABS, ютия комплект за грижа за дете -Специално разработен за почистване на ноктите на детето, че е безопасен и високо ефективен начин за гарантиране на сигурността на детето. -Тези инструменти имат проста структура, което ги прави много леки и практични за използване детски инструменти за рязане. -Всички инструменти са изработени от висококачествен материал, който ще ви дълго време. Комплект за грижа за детето. -Лек и портативен, лесен за носене и се съхранява. Удобна дръжка за инструмент за почистване на нокти, удобен захват и използването на комплекта за грижа за детската стая.Описание на продукта Комплект за прически бебета, Ние използваме висококачествени материали, така че можете да го използвате в продължение на дълго време. машинка за подстригване за коса Ако търсите надежден и евтин набор от инструменти за рязане бебета, аз ще ви кажа, че нашият продукт ще бъде най-добрия избор.Комплект за грижа за детето междувременно, той има обикновен външен вид, подходящ за използване дете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория