• Ново
1 Чифт Детски Ограничителей за Смучене на палеца Защита за Смучене на палеца Силиконови Дишащи Отвори Защита за пръстите 2 Сини (M)

1 Чифт Детски Ограничителей за Смучене на палеца Защита за Смучене на палеца Силиконови Дишащи Отвори Защита

Rating 
BGN 7.48

Сума
Налично за поръчка

Предотвратяване на мъже : Защита от спиране на смучене на бебето може да му помогне да суче по-малко и постепенно да се откаже от навика да си смуче палецаДышащее дупка : Предпазител от смучене на палеца е проектиран във формата на дупки, които са супер дишаща и може ефективно да предотврати изпотяване на ръцете.Избягвайте падането : защита за бебешки отпечатъци, изпълнена с ключалката част на китката, която може да се предотврати падането на защита за пръстите. 2 пръста : Детски силиконов протектор за пръстите разработен, защитено с два пръста, че може да помогне на детето ви да се отървете от навика да смучат палеца си.Отличен силикон : средство за спиране на смучене на бебето, изработени от силиконов материал, се фиксира здраво върху пръстите, меко, безопасно и удобно за употреба от едно дете.Спецификация : Тип елемент : Защита от смучене на палеца Материал : силикон Употреба : Вече не си смуче палеца.Когато детето носи защитна маска за смучене на пръсти, той иска да суче от пръсти, което му помага да суче по-малко.Детето постепенно се отказва от навика да си смуче палеца.Начин на приложение : най-Добре е да го стрелят вечер, когато детето ляга да спи, и всеки ден се измие с топла вода.Списък с пакети : 2 Предпазителя за спиране на смучене на пръст x Thumb.

Всичко за продукта

Item Type:
Thumb Sucking Stop Finger Guard
Material:
Silicone
Use:
No more finger sucking. When your baby wears finger sucking guard, they want to suck fingers, helping them to suck less. Your baby is gradually giving up the finger sucking habit.
How to Use:
It is best to take it off when the child goes to bed at night and wash it daily with hot water.:
Package List:
2 xThumb Sucking Stop Finger Guard :

Подобни продукти в категория