• Ново
BFNAAgirl Превръзка На Главата За Малки Момичета, Найлон Еластични Ленти за Коса с Цветя, 3 бр., Аксесоари за Коса, Подарък за Новородени Бебета (19A #)

BFNAAgirl Превръзка На Главата За Малки Момичета, Найлон Еластични Ленти за Коса с Цветя, 3 бр., Аксесоари за Коса, Подарък за

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

❀ Мек материал -Превръзка на главата за малки момичета идват с плат листа и цветя с кристали или перли, найлон с ластик, всички материали са 100% безвредни за кожата ❀ Регулируем размер-превръзка на главата за малки момичета лесно се разтягат, за 14-22 инча в диаметър, препоръчителна възраст 1-12 години. ❀ ДЕТАЙЛ от ДИЗАЙНА - Цветни ленти на главата са разработени с помощта на памучен диск отзад и гъвкава найлон лента, за да бъдат меки, леки и удобни, не оставят следи по детска главичката, те са подходящи за всяка прическа. ❀ Предпоставка включва-Общо 3 бр. различни стилове, ластични превръзки с цветя модел за малки момичета, 1 нежна и здрава подарък кутия за опаковане на набор чалми с цветна корона. ❀СТИЛ, особено подходящ за детската душа, на партито по повод деня на раждане, снимки на новородени, сватба, Коледа, селското стопанство, на фестивалното шоу или карнавал. ❀ Мек материал -Превръзка на главата за малки момичета идват с плат листа и цветя с кристали или перли, найлон с ластик, всички материали са 100% безвредни за кожата. ❀ Регулируем размер-превръзка на главата за малки момичета лесно се разтягат, за 14-22 инча в диаметър, препоръчителна възраст 1-12 години. ❀ ДЕТАЙЛ от ДИЗАЙНА - Цветни ленти на главата са разработени с помощта на памучен диск отзад и гъвкава найлон лента, за да бъдат меки, леки и удобни, не оставят следи по детска главичката, те са подходящи за всяка прическа. ❀ Предпоставка включва-Общо 3 бр. различни стилове, ластични превръзки с цветя модел за малки момичета, 1 нежна и здрава подарък кутия за опаковане на набор чалми с цветна корона. ❀СТИЛ, особено подходящ за детската душа, на партито по повод деня на раждане, снимки на новородени, сватба, Коледа, селското стопанство, на фестивалното шоу или карнавал. ЕДИН РАЗМЕР ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ : от новородено бебе до дете, разсад растат заедно с вашето дете. Растягивающиеся 8-9 см за деца 0-6 години и 3 бр. Всеки комплект превръзка на главата за малки момичета, опаковани в подарък една кутия (моля, обърнете внимание : 6 бр. чалми за коса са опаковани в найлонова торбичка). Поради факта, че всички наши аксесоари за коса са ръчно изработени от различни партии материали, ще има малки разлики в цвета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория