• Ново
Kisangel 1 Чифт Ръкавици Eating L, Ръкавици от Надраскване, Ръкавици с един пръст, Които Смучене на пръсти, За малки деца, Окото защита от надраскване, Защита от палеца, за За?

Kisangel 1 Чифт Ръкавици Eating L, Ръкавици от Надраскване, Ръкавици с един пръст, Които Смучене на пръсти, За малки деца,

Rating 
BGN 4.71

Сума
Налично за поръчка

НайлонВарежка против смучене на палеца-детски ръкавици за отказване от смучене на пръсти, материята е много хубава, приятна за кожата и удобна за грижа за кожата на бебето.ПРЕСТАНЕТЕ да смучат палеца си, за децата - Мрежест дизайн е дишаща и се охлажда, така че вашето момче и момиче, ще е хубаво да се ползват.РЪКАВИЦИ BABY STOP SUCKING - Ръкавица може ефективно и просто предотвратяване на ухапване на детето за ръка или надраскване на тялото му.РЪКАВИЦА "СПРИ да СУЧЕ" - Ръкавица не може само да попречи на детето да яде с ръце, но и не му даде драскотина на лицето.Ръкавици без драскотини- ? ЗАЩИТА на палеца за смучене на палеца ? Можете да регулирате дантела, тя да остане в малка дръжката на детето, за да осигури комфортен усещането, когато бебето суче ръкавици, материята е много хубава, приятна за кожата и лесно да се грижите за кожата на бебето.Осъществяване на списък 1 х чифт ръкавици Характеристики -Дишащ мрежест дизайн не ще накара детето да се чувства неудобно, и на бебето ще се радвате, че той ще спре да суче защита на палеца. - Цвят : както е показано, детски ръкавици, за да спре да суче -Материал : найлон детска ръкавица за палеца - Размер : 12,50 X7,00 X0,50 см / 4,91 X2,75 X0 защита за палеца на детето. -Ръкавица не може само да попречи на детето да яде с ръце, но и да се предотврати расцарапывание дете на лицето, спиране на смучене пальчиковых визии. -Детски ръкавици stop sucking, материята е много хубава, приятна за кожата и удобно да се грижи, ръкавици stop sucking за кожата на бебето. -Детски ръкавици със защита от надраскване, позволяват вашето бебе да се чувствате комфортно и да защитава лицето и ръцете на бебето от нараняване защита на палеца, за да се предотврати смучене на палеца си. -Можете да регулирате очните ябълки, да я държи в малка дръжката на детето, за да осигури комфортен усещане спрете да суче перчаткиописание на продукта Детски ръкавици за по-големи пръсти може лесно да държи играчка, когато това е необходимо. защита за смучене на пръстите Бебета могат да пусна пръстите на краката си и свободно да отварям ги, без да изпитват чувство на неудовлетвореност или гняв. защита за смучене на пръстите е подходяща за ръце детето, но достатъчно гъвкав, за да те не падне лесно, дори ако те размахивают ръце.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория