• Ново
Детско Защитно Одеяло Zocita, Меко Плюшевое Кърпа за никнене на млечни зъби, Играчки със Прорезывателем и Вграден Камбана (Заек)

Детско Защитно Одеяло Zocita, Меко Плюшевое Кърпа за никнене на млечни зъби, Играчки със Прорезывателем и Вграден Камбана

Rating 
BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

? ПОЛЕЗЕН материал за дете - Изработени от 100% висококачествена памучна тъкан и полиестерни влакна, нетоксичен и экологичен, много мек и осигурява отличен комфорт, най-подходящ за нежна кожа на бебета ?ПОЛЕЗЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН Дизайн със силикон прорезывателем (безопасен и не съдържа бисфенол А), вграден камбана в главата на мечката, шуршащей хартия в ушите на мечка.Помага за успокояване на новородени, бебета и малки деца малки деца, ги привлича към игра с нея, бебето може да се отнася към нея като към тряпичной играчка за никнене на млечни зъби и баюкать си преди лягане, наистина чудесен другар за игри!Тя може да се използва като слюнявчика за кърпи. ?ПРИЯТЕЛСКИ И хубаво муцуната на ЖИВОТНОТО – Топъл и мек cartoony мечката приятелю, очарователен спътник за деца. ? ПЕРФЕКТНИЯ размер - около 10,8 х 10,8" (Д x Ш), на бебето лесно да го държи и да вземат със себе си навсякъде; Лесна поддръжка, миене на колата. ? ЧУДЕСЕН подарък за дете, това е идеален подарък в стил унисекс или за детската душа, рождени дни, празници, Коледа или просто за всички други случаи за млади майки или бъдещи майки.Едно дете ще се радвам да се получи тази страхотна салфетка, за никнене на млечни зъби. ? ПОЛЕЗЕН материал за дете - Изработени от 100% висококачествена памучна тъкан и полиестерни влакна, нетоксичен и экологичен, много мек и осигурява отличен комфорт, най-подходящ за нежна кожа на бебета. ?ПОЛЕЗЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН Дизайн със силикон прорезывателем (безопасен и не съдържа бисфенол А), вграден камбана в главата на мечката, шуршащей хартия в ушите на мечка.Помага за успокояване на новородени, бебета и малки деца малки деца, ги привлича към игра с нея, бебето може да се отнася към нея като към тряпичной играчка за никнене на млечни зъби и баюкать си преди лягане, наистина чудесен другар за игри!Тя може да се използва като слюнявчика за кърпи. ?ПРИЯТЕЛСКИ И хубаво муцуната на ЖИВОТНОТО – Топъл и мек cartoony мечката приятелю, очарователен спътник за деца. ? ПЕРФЕКТНИЯ размер - около 10,8 х 10,8" (Д x Ш), на бебето лесно да го държи и да вземат със себе си навсякъде; Лесна поддръжка, миене на колата. ? ЧУДЕСЕН подарък за дете, това е идеален подарък в стил унисекс или за детската душа, рождени дни, празници, Коледа или просто за всички други случаи за млади майки или бъдещи майки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория