• Ново
Потопяема Водна Помпа Acquaer 1/6 С. л. Помия Помпа Термопластичен Универсален Малка Електрическа Помпа Водна Помпа 1750 г/ч За Отстраняване на водата от Горещите Вани в М?

Потопяема Водна Помпа Acquaer 1/6 С. л. Помия Помпа Термопластичен Универсален Малка Електрическа Помпа Водна Помпа 1750 г/ч

Rating 
BGN 31.99

Сума
Налично за поръчка

【ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ за ИЗТОЧВАНЕ на】 : Високоефективни потопяеми коммунальный помпа с двигател с мощност от 1/6 с Източване на водата до 1760 литра на час (29,3 литра в минута) в 5 фута. Издига вода на височина до 29,5 метра вертикално.Универсална помпа с 10-футовым кабел за захранване и двигател от чиста медна тел, энергоэффективный и висока производителност, справя се добре с дренаж. 【АРМИРУЮЩИЕ МАТЕРИАЛИ】 : Потопяема помпа е изработена от термопластичен материал, който повиши нейната устойчивост и устойчивост на корозия устойчивост.Уникална ергономична дръжка и външен дизайн за удобство за носене.Компактен размер и ниско тегло за лесно съхранение.Дренажна помпа работи безшумно и стабилно, подходящ за използване в дома и на открито. 【Широка ПРИЛОЖИМОСТ】 : Погружным помпа може лесно да се управлява, като го свържете към източник на захранване.Подходящ за източване на водата от покрива на басейни, мазета, ями, басейни, прозорци кладенци, земни варели или други наводнени помещения.Универсална помпа е идеален за напояване, почистване на градини, миене на коли и други домашни нужди. 【Сменяем ЕКРАН и адаптер】 : Потопяема универсална помпа с подвижна долния екран, филтрира боклук, предпазва водна помпа от повреди и да се премахва водата до 1/4 инч от повърхността.Дренажна помпа идва с адаптер за маркуч 3/4 инча. Отвеждане на 1-1/4 " NPT за по-висок разхода.Можете да се свържете градински маркуч с диаметър 5/8 инча или повече, в зависимост от вашите нужди. 【Гаранция за СИГУРНОСТ】 : Водна помпа за басейн с маслонаполненным двигател с постоянен разделен кондензатора осигурява висока ефективност на почистване и дълъг живот на помпата. Вградена автоматична топлинна предпазител срещу претоварване предпазва помпата от повреди, когато се нагрее прекомерно.Потопяема коммунальный помпа, сертифицирани от UL и е с гаранция от 1 година. Моля, не се колебайте да се обърнете към нашата сервизна служба, ние сме готови да помогнем на всички запитвания в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория