• Ново
NAPODA 2022 Актуализирани Шинные вериги, Вериги за сняг, за пикапи, леки автомобили, ванове, микробуси за извънредна ситуация, в снежна кал Ширина гуми 225-315 мм, 12 БР. (8,8-12,4 ?

NAPODA 2022 Актуализирани Шинные вериги, Вериги за сняг, за пикапи, леки автомобили, ванове, микробуси за извънредна ситуация,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Скоростта на колата е не повече от 20 мили в час / 32 километра в час, избягвайте остри завои, внезапни спирачкиОграничение за теглото на превозното средство (включително и товара) : по-малко от 11 000 паунда.Сверхпрочный : Нашите вериги за сняг, изработени от легирана марганцевой стомана, които са заварени високи ток 100-150 khz, притежават висока якост и лесно ръжда.Решетчатая конструкция : Решетчатая дизайн се свързва три верига заедно за увеличаване на силата и занасяне способности, особено за предотвратяване на странично хлъзгане.Лесна инсталация : дори и момичета могат бързо да ги инсталирате.На няколко минути е достатъчно.Моля, следвайте инструкциите стъпка по стъпка.Лесна употреба : 1 чифт ръкавици за езда, 1 здрава опаковка чанта, 1 лопата за сняг са приложени, за да се улесни инсталирането на вериги за сняг, и ви е удобно да ги съхранявате след употреба, а колата си и ръцете си не испачкаются. След инсталиране на вериги и пътуване стотин метра, моля, отново затегнете верига. 2, Скоростта на движение трябва да бъде по-малко от 40 км / ч. 3, когато на пътя с твърда настилка няма сняг или кал и вериги за сняг не са необходими, моля, махнете ги навреме.Сверхпрочный : Нашите вериги за сняг, изработени от легирана марганцевой стомана, които са заварени високи ток 100-150 khz, притежават висока якост и лесно ръжда.Решетчатая конструкция : Решетчатая дизайн се свързва три верига заедно за увеличаване на силата и занасяне способности, особено за предотвратяване на странично хлъзгане.Лесна инсталация : дори и момичета могат бързо да ги инсталирате.На няколко минути е достатъчно.Моля, следвайте инструкциите стъпка по стъпка.Лесна употреба : 1 чифт ръкавици за езда, 1 здрава опаковка чанта, 1 лопата за сняг са приложени, за да се улесни инсталирането на вериги за сняг, и ви е удобно да ги съхранявате след употреба, а колата си и ръцете си не испачкаются. След инсталиране на вериги и пътуване стотин метра, моля, отново затегнете верига. 2, Скоростта на движение трябва да бъде по-малко от 40 км / ч. 3, когато на пътя с твърда настилка няма сняг или кал и вериги за сняг не са необходими, моля, махнете ги навреме. Основните верига от марганцевой стомана са устойчиви на натиск, ниска температура и износване. Износостойкая уплътнението е предназначена за защита на гуми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория