• Ново
Шестограмен 016 Универсален Рик и Morty Автомобилни Гуми Капачки за състав на вентила Въздушна Делото 4 бр. са Подходящи Аксесоари за Рика и Morty (016 Червен)

Шестограмен 016 Универсален Рик и Morty Автомобилни Гуми Капачки за състав на вентила Въздушна Делото 4 бр. са Подходящи

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【 Висококачествени материали 】 Тази красива делото състав на вентила на гумата момиче warrior е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е много издръжлив и има дълъг срок на служба 【Изискан модел】 Класически модел, красив модел момиче-войн. 【 Широко се използва 】 Това капачка за гуми beautiful girl warrior е съвместим с всички пръчки клапани, гуми на американския стандарт.Включително и седани, спортни автомобили, камиони, джипове, мотори и други превозни средства. 【 Уникален външен вид 】 Уникален hexagonal дизайн и красив модел момиче-войн прави колата още по-красива. 【Гаранция за качество 】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение. 【 Висококачествени материали 】 Тази красива делото състав на вентила на гумата момиче warrior е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е много издръжлив и има дълъг срок на служба. 【Изискан модел】 Класически модел, красив модел момиче-войн. 【 Широко се използва 】 Това капачка за гуми beautiful girl warrior е съвместим с всички пръчки клапани, гуми на американския стандарт.Включително и седани, спортни автомобили, камиони, джипове, мотори и други превозни средства. 【 Уникален външен вид 】 Уникален hexagonal дизайн и красив модел момиче-войн прави колата още по-красива. 【Гаранция за качество 】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение.Защо имате нужда от Капачки за вентили за автомобилни гуми Sailor Moon?Прахозащитен шапки напълно затворени, за да се предотврати проникване на вода, прах или пясък, гуми, което удължава живота на гумите.Метални капачки за вентили гуми служат за все по-дълго и издръжливи в сравнение.Красив модел Sailor Moon и прави колата по-красиви и уникални.Пакетът включва : 4 x Капак клапани, гуми Sailor Moon.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория