• Ново
Тежести за джанти Октопод P-Style са с покритие, гама 100 бр., FE, Не съдържат олово, са приложени към клипсах, Съвместими със стоманени и лети дискове, Балансировочные geary ?

Тежести за джанти Октопод P-Style са с покритие, гама 100 бр., FE, Не съдържат олово, са приложени към клипсах, Съвместими

Rating 
BGN 40.33

Сума
Налично за поръчка

✅ ВКЛЮЧВА : 100 бр, P Style, x25 за всяко колело Тегло 0,25, 0,50, 0,75, 1,00. ✅ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Стил : P Style, Съвместимост : пътнически автомобили, камиони, джипове и микробуси. Материал : антикоррозийный полимерна мерки и теглилки и блясък / Скоба : защелкивается за по-лесно теглене, устойчивост на топлина : +/- 750 °F. ✅ съдържание на ПАКЕТА : БРОЙ детайли : Нашият клип е подходящ за повечето от алуминий, легирана и стоманени фланцевых та американските марки и много други устройства на вторичен пазар.Нашите утяжелители също са подходящи за много японски, корейски и европейски колела дискове. ✅ ГАРАНЦИЯ и поддръжка : Гаранция : Надеждно обслужване на клиентите е наш приоритет № 1.Тук, в "Октопод", ние с готовност предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите и 90-дневна ограничена гаранция на производителя.Грижи : Подготовка на повърхността, внимателно подготвено я, премахване на боклук и почистете с препарат за почистване на повърхности, за да предотвратите повреда на джантата.Препоръчителна употреба : Клещи, чук.Автомобилни Балансировочные geary с антикоррозийным покритие в стил "ОКТОПОД" P, противовесы за изравняване на колелата, Балансировочные geary за автомобили, камиони и микробуси, които не съдържат олово, Смесен асортимент от .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория