• Ново
Универсална верига за гуми за сняг, Мини на тяговите вериги за гуми с ширина 165-195 mm (6,5-7,7), Аварийни вериги за сняг за Заледени пътища, Кал пътя, Пясъчен път и пътя в пл?

Универсална верига за гуми за сняг, Мини на тяговите вериги за гуми с ширина 165-195 mm (6,5-7,7), Аварийни вериги за сняг за

Rating 
BGN 260.89

Сума
Налично за поръчка

【Тежкотоварни и трайни】вериги за сняг, изработени от марганцевой стомана коване на висока температура, което прави верига способни да издържат на по-тежко натоварване и да бъде по-дълготраен 【Лекота на използване】 Обърнете се към инструкциите за инсталиране и премахване на вериги за сняг и използвайте храповик за бързо и лесно затягане и разхлабване на вериги. 【Всички сезони и вездеходный】 Може да се използва в снежен, дъждовен, един слънчев ден, се използва върху заснежени път, кал пътя, пясъчен път, планински път, дъждовна пътя и на всички видове терени. 【Отлична устойчивост на хлъзгане】- Подходящ за пътни условия като покрити със сняг, мръсни или леден пътя, осигурявайки плавно шофиране с по-малко вибрации и шум. 【Определете модел на веригата】 - Моля проверете точния си размер на гумата, за да се уверите, че тези вериги за гуми правилно са подходящи за вашето облекло.Можете да съобщят в центъра за обслужване на клиенти на своя модел гуми, преди да купите. 【Тежкотоварни и трайни】вериги за сняг, изработени от марганцевой стомана коване на висока температура, което прави верига способни да издържат на по-тежко натоварване и да бъде по-дълготраен. 【Лекота на използване】 Обърнете се към инструкциите за инсталиране и премахване на вериги за сняг и използвайте храповик за бързо и лесно затягане и разхлабване на вериги. 【Всички сезони и вездеходный】 Може да се използва в снежен, дъждовен, един слънчев ден, се използва върху заснежени път, кал пътя, пясъчен път, планински път, дъждовна пътя и на всички видове терени. 【Отлична устойчивост на хлъзгане】- Подходящ за пътни условия като покрити със сняг, мръсни или леден пътя, осигурявайки плавно шофиране с по-малко вибрации и шум. 【Определете модел на веригата】 - Моля проверете точния си размер на гумата, за да се уверите, че тези вериги за гуми правилно са подходящи за вашето облекло.Можете да съобщят в центъра за обслужване на клиенти на своя модел гуми, преди да купите.Тези мини верига за гуми, предотвратяват подхлъзване при шофиране и ефективно съкращаване на спирачния път, металик вериги са по-стабилни и надеждни, увеличаване на устойчивостта при шофиране.★ Технически характеристики : · Материал : марганцевая стомана · Приложимост : Универсален за повечето автомобили · Брой вериги за сняг : 8 бр, 10 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория