• Ново
Портативен Въздушен Компресор SLATIOM за автомобилни гуми, помпа за изпомпване на гуми dc 12v 100w с led фенерче

Портативен Въздушен Компресор SLATIOM за автомобилни гуми, помпа за изпомпване на гуми dc 12v 100w с led фенерче

Rating 
BGN 112.22

Сума
Налично за поръчка

Използва се в автомобили, надуваеми мячах, надуваеми каяци, въздушни възглавници, играчки за басейна и т Автомобил помпа за суап гуми накачает гумите до стандартното налягане в продължение на една минута и автоматично изключване след пристигането си.За да удължите срока на услугата, моля, дайте въздушно компрессорам 220 и 12 В почивка в продължение на 5-10 минути, след всеки 8 минути използване.Измерване на налягане и в режим за нощно виждане, вградена светодиодна подсветка работи добре в тъмното, 4 вида превключване на мерните единици : PSI, bar, KPA, KG /CM2.Захранващите кабели за постоянен и променлив ток на преносим въздушен компресор за автомобилни гуми са с дължина 9,2 метра и 5,2 метра, съответно, което е достатъчно за достигане на точката, в която искате да се изпомпва.Използва се в автомобили, надуваеми мячах, надуваеми каяци, въздушни възглавници, играчки за басейна и т. Автомобил помпа за суап гуми накачает гумите до стандартното налягане в продължение на една минута и автоматично изключване след пристигането си.За да удължите срока на услугата, моля, дайте въздушно компрессорам 220 и 12 В почивка в продължение на 5-10 минути, след всеки 8 минути използване.Измерване на налягане и в режим за нощно виждане, вградена светодиодна подсветка работи добре в тъмното, 4 вида превключване на мерните единици : PSI, bar, KPA, KG /CM2.Захранващите кабели за постоянен и променлив ток на преносим въздушен компресор за автомобилни гуми са с дължина 9,2 метра и 5,2 метра, съответно, което е достатъчно за достигане на точката, в която искате да се изпомпва.Описание : Използва се в превозни средства, надуваеми мячах, надуваеми каяци, въздушни възглавници, играчки за басейна и т. Автомобил помпа за суап гуми накачает гумите до стандартното налягане в продължение на една минута и автоматично изключване след пристигането си.За да удължите срока на услугата, моля, дайте въздушно компрессорам 220 и 12 В почивка в продължение на 5-10 минути, след всеки 8 минути използване.Измерване на налягане и в режим за нощно виждане, вградена светодиодна подсветка работи добре в тъмното, 4 вида превключване на мерните единици : PSI, bar, KPA, KG /CM2.Захранващите кабели за постоянен и променлив ток на преносим въздушен компресор за автомобилни гуми са с дължина 9,2 метра и 5,2 метра, съответно, което е достатъчно за достигане на точката, в която искате да се изпомпва.

Всичко за продукта

Voltage:
DC12V/ AC 220V
Power:
120W
Dimensions:
205mm x 100mm x 160mm
Inflatable tube length:
60cm
Air pressure flow:
35L/minimum
Pressure:
150PSI
Color:
black + yellow
Material:
plastic + metal
Package Contents:
1 x air compressor:
3 x aeration nozzle:
1 x fuse:
1 x wire:
Only the above package contents, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you! :

Подобни продукти в категория