• Ново
Пълна капачката на джантата на главината на колелото, 19-инчов Аеродинамичен капак на главината на колелото, Лека и еластична, за модели на Y (сажди)

Пълна капачката на джантата на главината на колелото, 19-инчов Аеродинамичен капак на главината на колелото, Лека и еластична,

Rating 
BGN 28.00

Сума
Налично за поръчка

Уникален дизайн : Аеродинамичен дизайн, намаляване на предното съпротива и стъпка на ефективността, поддържа добри характеристики на вашия автомобил дори при движение с висока скорост и го прави по-спортенЛесна инсталация : Лесен за инсталиране, не изисква промяна, рязане или пробиване.Той отговаря на оригинален стандарт, който е идеален заместител и може да пасва на вашия автомобил.Здрав материал : Изработен е от много устойчив на опън ABS-пластмаса, твърд, лек, еластичен, водоустойчиви, устойчиви на висока температура, трайни и устойчиви на надраскване.Применимая модел : Капачката на главината на колелото е заместител на Tesla Model Y 2020-2023, моля, проверете модел и година преди да поръчате.Функция : Капачката на главината на колелото може да удължи живота на гумите и защита на колелото от надраскване, спрей камъни по време на движение по пътищата, намалява въздушното съпротивление и увеличава скоростта. Применимая модел : Капачката на главината на колелото е заместител на Tesla Model Y 2020-2023, моля, проверете модел и година преди да поръчате. Функция : Капачката на главината на колелото може да удължи живота на гумите и защита на колелото от надраскване, спрей камъни по време на движение по пътищата, намалява въздушното съпротивление и увеличава скоростта. Уникален дизайн : Аеродинамичен дизайн, уменьшающий предното устойчивост и голяма ефективност, запазва доброто представяне на вашия автомобил дори при движение с висока скорост и прави автомобила по-спортен. Здрав материал : Изработен е от много устойчив на опън ABS-пластмаса, твърд, лек, еластичен, водоустойчиви, устойчиви на висока температура, трайни и устойчиви на надраскване. Лесна инсталация : лесен за инсталиране, не изисква промяна, рязане или пробиване.Той отговаря на оригинален стандарт, който е идеален заместител и може да пасва на вашия автомобил. Спецификация : Тип на продукта : Капачката на главината на колелото Материал : Abs Количество : 4 бр съдържание на Пакета : Подмяна на Tesla Model Y 2020‑2023пакет : 4 капачка на главината на колелото 4 x централна крышка1 x уплътнителен лепило.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория