• Ново
4 бр. Съвместима за модели на Y 19-Цолови Капачки за джанти, Съвместими за Tesla Model Y Взаимозаменяеми Капачката на главината, Пълно Покритие, Високо-производителни автом

4 бр. Съвместима за модели на Y 19-Цолови Капачки за джанти, Съвместими за Tesla Model Y Взаимозаменяеми Капачката на главината,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

✔ Намаляване на съпротивлението на вятъра : това е може ефективно да се намали съпротивлението на вятъра, увеличаване на силата и спортен дух ✔ Здрав материал : Капачката на главината на автомобилни колела изработени от здрав материал ABS с дълъг срок на служба. ✔ Предотвратява образуването на ръжда : Капачката на главината на колелото може да се намали с попадането на вода в ступицу колела и ефективно предотвратяване на образуването на ръжда. ✔ Дизайн с дворцовата катарама : задната част на капака на колелото извършва с дворцовата катарама и оригинална ступица колело е здраво закрепена в съотношение 1 : 1, без никакви рыхлостей или отсоединений. ✔ Модерен външен вид : 19-инчов обновена и подобрена капачката на главината на колелото се извършва в матово черен цвят, която може да се използва като перфектна украса и моден аксесоар за модификация на автомобила.Вид материал : ABS Цвят : матово черен Спецификация : 1 бр. (по желание) Размер : 482,6 мм/19 инча Положение на инсталацията : втулки на предните и задните колела Начин на инсталация : Выровняйте дюза гуми и здраво стиснете я Забележка : поради различия в езика и светлинни ефекти на действителния цвят на продукта може да се различават леко от цвета, както е показано на снимката.Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в размерите на 1-2 виж 1 : 1 капак на главината 4 бр. x капак на главината на колелото Уважаеми клиенти, благодарим ви, че посетихте нашия магазин.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 1-12 часа.Ние се надяваме, че вие ще имате приятно пазаруване!.

Всичко за продукта

1 piece, 4 pieces (optional):
Size:
482.6mm/19 inches
Installation position:
front and rear wheel hubs
Installation method:
Align the tire nozzle and press it firmly
Note:
Due to differences in display and lighting effects, the actual color of the item may differ slightly from the color shown in the picture. Thank you.:
Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-2cm.:
1:
1 hub cover
4 pieces:
4 pieces x wheel hub cover
Dear customer, thank you for visiting our store. If you have any questions, please feel free to contact us. We will reply to you within 1-12 hours. We hope you have a pleasant shopping experience! :

Подобни продукти в категория