• Ново
DEDC Сгъваема Кола подложка за сцепление с пътя, Гъсеници, за зимни гуми, Дръжки за домкрата, Протектори за джогинг, Сгъваеми Пътни Дъвчене гуми, Аварийни подложки за ?

DEDC Сгъваема Кола подложка за сцепление с пътя, Гъсеници, за зимни гуми, Дръжки за домкрата, Протектори за джогинг, Сгъваеми

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Основана през 2013 г, DEDC е транснационална корпорация, специализирана в производството на автомобилни части.Ние работим в повече от 30 страни и региони, обслужващи повече от един милион души по целия свят.Придържайки се към нашата визия "се Сприятеляват с потребителите", ние непрекъснато се стремим към иновации и высококачественному потребителския опит.Ние създаваме уникални продукти на по-честни цени за нашите клиенти могат да се насладят на най-доброто управление на моторно благодарение на иновативни продукти. 【Сгъваема система】 Сгъваеми тракшън подложки могат свободно да се регулира ъгъла на наклона на лигавицата, което означава, че те могат да бъдат идеално да работи на всички видове пътища с мека почва.Дизайн за съхранение, сгъване три пъти, също така ви позволява да освободите повече място в багажника и е удобен за переноске. 【Индустриален материал】 е Изработен от тежък трайно полипропиленови материали, могат да издържат на температури от -40 ° C до 80 ° C, устойчив на корозия при студено или горещо време, автомобилен тяговый мат може да работи добре.Изключително високи нива на сигурност за защита на вас и вашия любим автомобил. 【Научен дизайн】 Шестостенни ячеистая конструкция на лигавицата значително увеличава триенето между плоча и колелото. Устойчив на корозия латунная шарнирная дизайн прави тези гъсеници, за зимни гуми, изключително лесни за почистване и съхранение, когато те не се използват. 【Лесна употреба】 Просто дръжте кола на спешна мат в посока на автобус, когато превозното средство засяда или се върти в кал или сняг поле.Абсолютно необходим инструмент за почистване на автомобила от сняг, кал, пясък и т. Полезни съвети - Нескользящий мат е предназначен само за меко на пътната настилка, върху него се образуват пукнатини, ако го пробвате и да ставам по твердому корицата. 【Че ще получите】 на Помещение и включва : 2 х подложки за гуми за сняг; Размер на продукта : D22 "x W6.5" (D55 см x W17.Ние предлагаме 60-дневна гаранция за връщане на парите без проблеми и гаранция от една година. 【Сгъваема система】 Сгъваеми тракшън подложки могат свободно да се регулира ъгъла на наклона на лигавицата, което означава, че те могат да бъдат идеално да работи на всички видове пътища с мека почва.Дизайн за съхранение, сгъване три пъти, също така ви позволява да освободите повече място в багажника и е удобен за переноске.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория