• Ново
Надуваем Помпа Средства за ремонт на автомобилен въздушен компресор Инструмент за ремонт на гуми Автомобилни Въздушна помпа, използван за кола, велосипеди, кемпер

Надуваем Помпа Средства за ремонт на автомобилен въздушен компресор Инструмент за ремонт на гуми Автомобилни Въздушна

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Това го прави лесно и удобно помпа ниски и спущенные гуми в аварийни ситуацииДисплей манометър въздушен компресор : PSI, bar, KPA, КПС / CM2. До 3 метра в автомобилния кабел за захранване 12 v, може ефективно да осигури работа на радиуса на действие на продукта, кликнете върху бутона незабавно да се зарежда, без да се засилят.Отличен за много видове гуми : леки автомобили, колоездене, мотоциклети, АВТОБУСИ, джипове, atv-та, гумени лодки, както и спортните съоръжения и надуваеми изделия.В комплекта са включени три допълнителни накрайника и адаптер, които правят компресор гъвкав и по-широко използвани.Вграден слот за съхранение на кабела и маркуча, не е нужно да се притеснявате за това, че кабела е твърде дълъг, за да може да се вмъкне, е по-удобен за използване. 100% чисто нов и високо качество.Това го прави лесно и удобно помпа ниски и спущенные гуми в аварийни ситуации.Дисплей манометър въздушен компресор : PSI, bar, KPA, КПС / CM2. До 3 метра в автомобилния кабел за захранване 12 v, може ефективно да осигури работа на радиуса на действие на продукта, кликнете върху бутона незабавно да се зарежда, без да се засилят.Отличен за много видове гуми : леки автомобили, колоездене, мотоциклети, АВТОБУСИ, джипове, atv-та, гумени лодки, както и спортните съоръжения и надуваеми изделия.В комплекта са включени три допълнителни накрайника и адаптер, които правят компресор гъвкав и по-широко използвани.Вграден слот за съхранение на кабела и маркуча, не е нужно да се притеснявате за това, че кабела е твърде дълъг, за да може да се вмъкне, е по-удобен за използване. 100% чисто нов и високо качество.Надуваем помпа Автомобилен въздушен компресор Инструменти за ремонт на гуми Инструмент за ремонт на гуми автомобилни въздушна помпа, използван за кола, велосипеди, кемпер, за възстановяване след надувания, помпа, захранван с батерии, тръбна надуваем помпа 120 В, помпа за надувания балони, електрически гелиевый акумулаторна въздушен електрически 12, безжичен електрически комплект 20, за басейн, за весельной дъски, електрическа батерия, мотор за лодка, която се презарежда за весельной дъски, батерия, преносим електрически адаптер, електрически автомобильособенности : 100% абсолютно нов и качествен Нов модернизиран цифров помпа за помпане на гуми, 4 важни актуализации.

Всичко за продукта

Material:
ABS+Electronic Component
Type:
Car Tire Inflator
Power:
120W
Maximum Pressure:
150PSI
Size:
24.5X31cm/9.64x12.2inch
Color:
Black
Function:
for Car Tire, Bicycle, RV and Other Inflatables
Package Includes:
1 x Inflator Pump
note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you place order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Подобни продукти в категория