• Ново
2023 Многократна употреба вериги за сняг - 【Нова версия】 10 БР. Преносима писта за гуми за пикапи и suv - Отбивка Пластмасов нескользящая кабелна замазка за сняг - Вериг?

2023 Многократна употреба вериги за сняг - 【Нова версия】 10 БР. Преносима писта за гуми за пикапи и suv - Отбивка Пластмасов

Rating 
BGN 9.99

Сума
Налично за поръчка

?【Универсални монтирани гуми】 — да може да се прилага за всички модели и марки гуми с ширина от 6,5 до 10Универсални вериги за сняг за камиони, джипове, малки микробуси, леки автомобили и други универсални превозни средства. ?【Вид на закрепване на вериги за сняг】 — Могат да се използват повторно, просто расстегните закопчалка, за да се оттегли.Назъбен за максимално сцепление с пътя, той сигурно се придържа към вашия автобус и осигурява перфектно сцепление на хлъзгави повърхности. ?【Лесна употреба】 — Бърз монтаж без необходимост от преместване на превозното средство или на отнемане на гуми, удобна за използване от мъже и жени. ?【Топло напомняне】—При движение по сняг, моля, контролирайте скорост под 30 км/ ч при използването на този продукт. ?【Съдържание на пакета】— 10 бр. оранжев нескользящего на валцовани колан и чифт ръкавици, подходящи за 2 колела, 20 бр. orange преносимите аварийно неплъзгащи кабелни превръзки, подходящи за 4 колела. ?【Универсални монтирани гуми】 — да може да се прилага за всички модели и марки гуми с ширина от 6,5 до 10.Универсални вериги за сняг за камиони, джипове, малки микробуси, леки автомобили и други универсални превозни средства. ?【Вид на закрепване на вериги за сняг】 — Могат да се използват повторно, просто расстегните закопчалка, за да се оттегли.Назъбен за максимално сцепление с пътя, той сигурно се придържа към вашия автобус и осигурява перфектно сцепление на хлъзгави повърхности. ?【Лесна употреба】 — Бърз монтаж без необходимост от преместване на превозното средство или на отнемане на гуми, удобна за използване от мъже и жени. ?【Топло напомняне】—При движение по сняг, моля, контролирайте скорост под 30 км/ ч при използването на този продукт. ?【Съдържание на пакета】— 10 бр. оранжев нескользящего на валцовани колан и чифт ръкавици, подходящи за 2 колела, 20 бр. orange преносимите аварийно неплъзгащи кабелни превръзки, подходящи за 4 колела.It здраво прилепнала към вашия автобус и осигурява перфектно сцепление на хлъзгави повърхности. Бърз монтаж без необходимост от преместване на превозното средство или на отнемане на гуми, удобна за използване от мъже и жени. Многофункционална вериги за сняг за камиони, джипове, малки микробуси, леки автомобили и други универсални превозни средства.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория