• Ново
LANDUA Big Wheel Двойна врата Тежкотоварни разтегателна вратата на бараката, Аксесоари, Комплекти пътеки и ролки Пързалки, Подходящи За двойна врата мебели ширина от 24 ин?

LANDUA Big Wheel Двойна врата Тежкотоварни разтегателна вратата на бараката, Аксесоари, Комплекти пътеки и ролки Пързалки,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Здрава стомана с тънък черно прахово покритие, устойчиво на корозия, осигурява дълги години на красота и дълголетие.Се ПЛЪЗГА КАТО ПО ЧАСОВНИК - Ролки на шарикоподшипниках се плъзгат плавно и безшумно, проверени над 100 000 пъти. Широк спектър на приложение.Нашето обзавеждане е подходящ както за днешния, така и за селски стил, можете да го приложите в коридор, гараж, кухня, спалня и т. подходящ за двойни врати с ширина 24 инча; съответства на дебелината на вратата 1-3/8" ~ 1-3/4"(35~ 45 мм); натоварване на вратата : 250 паунда.Пакетът включва в себе си. 1 х 8-подножието цели гъсеница, 6 х скоби за гъсеници, 4 х ролки, 4 х врати друго, 2 х упътване за пол.Вратата е в комплект не е включена. Гъвкавост : най-Добрият избор за стилни аксесоари за дома, подходящ за всички видове интериорни и екстериорни в американски стил, добре се комбинира с всяка плъзгаща се врата в стила на навес, като ви помага да спестите малко повече място. Здрава стомана с тънък черно прахово покритие, устойчиво на корозия, осигурява дълги години на красота и дълголетие.Се ПЛЪЗГА КАТО ПО ЧАСОВНИК - Ролки на шарикоподшипниках се плъзгат плавно и безшумно, проверени над 100 000 пъти. Широк спектър на приложение.Нашето обзавеждане е подходящ както за днешния, така и за селски стил, можете да го приложите в коридор, гараж, кухня, спалня и т. подходящ за двойни врати с ширина 24 инча; съответства на дебелината на вратата 1-3/8" ~ 1-3/4"(35~ 45 мм); натоварване на вратата : 250 паунда.Пакетът включва в себе си. 1 х 8-подножието цели гъсеница, 6 х скоби за гъсеници, 4 х ролки, 4 х врати друго, 2 х упътване за пол.Вратата е в комплект не е включена. Гъвкавост : най-Добрият избор за стилни аксесоари за дома, подходящ за всички видове интериорни и екстериорни в американски стил, добре се комбинира с всяка плъзгаща се врата в стила на навес, като ви помага да спестите малко повече място.Моля, обърнете внимание : продава се само комплект оборудване, аксесоари за врати панел в комплект не е включена.Този комплект аксесоари, предназначени за една врата.Моля, уверете се, че вашата стена достатъчно е здрав, за да се мотае лифт дверную панел, преди да купите. Сверхпрочный : Здрава стомана с тънък черно прахово покритие, устойчиво на корозия, осигурява дълги години на красота и дълголетие.Се ПЛЪЗГА КАТО ПО ЧАСОВНИК - Ролки на шарикоподшипниках се плъзгат плавно и безшумно, проверени над 100 000 пъти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория