• Ново
Angoily 1 компл. Кутия с линия-пеперуда, Ъглови Панти за тоалетна, Мини-Албум за Изрезки, Ъглови Огради за Мебелната кутии, Опаковъчна Обтегач, Реколта Гравирано Малки Д?

Angoily 1 компл. Кутия с линия-пеперуда, Ъглови Панти за тоалетна, Мини-Албум за Изрезки, Ъглови Огради за Мебелната кутии, Опаковъчна

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

ЖелязоЗащитни брони : Тези катарами са лесни за инсталиране, им е лесно да се огъват или деформират.Декоративни книгата кътове : Подходящи за шкатулок за бижута, дървени кутии, подарък кутии, кутии за вино.Затвори ковчежета за бижута : я не е лесно да се деформира и тя е трайна употреба.Ъглова корица за албума, за да албуми : Това е наистина отлични инструменти за дома, офиса, магазина и така нататък.Реколта ковчег за бижута : предохраните вратата на гардероба ви или вашите дървени калъфи от повреди.Пратката включва 4 х ключалката, 8 х линии, 16 х ъглови факт Особености -Материал : Желязо капаче за опаковъчната кутия -Размерът на линия : 2,00 X2,50 см/0,78 X0 Реколта дървен замък за кутии. Размер на замъка : 3.26 X1 ъглови огради за мебели. -Цвят : Бронз метални ъгли за закрепване на албума-Забележка : В комплекта са включени винтове за фиксиране на кутии за бижута. -Размер на ъглов протектора : 3,00 X3,00 см / 1,18 X1 декор на кухненски шкаф. -Подходящ за шкатулок за бижута, дървени шкатулок, подарък кутии, вино, кутии и т. Декоративен замък. -Здрава и достатъчно солиден, стабилен и устойчив, не е лесно да навредят на метална ъглова протектор албум. -Това е наистина отлични инструменти DIY за дома, офиса, магазина и така нататък Ъглов протектор. -Изработен от висококачествен материал, който се отличава с дълготрайност и устойчивост на износване Антични катарами за ковчежета. -Изящна изработка, добра текстура, ретро-вид, елегантни детайли, старинни библиотеки в ъглите.Информация за стоки, Метален декор Те са лесни за използване, имат ретро външен вид и добра безопасност.декор на кухненски шкаф Здрав и едно парче, му е трудно да навреди.Декоративен замък В комплекта са включени набор от отлични аксесоари за шкатулок, идеално подходящи за вашия дом проекта, като дървени кутии, подаръчни кутии, куфари и др.Месингови дизайн, лесни за инсталиране и поддръжка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория