• Ново
Праг на вратата 10 метра, на Къса Каишка, за секс, Самозалепваща Каишка за Довършителни работи на Ръба на пол, Прагове за врати отвори с Килим покритие от PVC, Разделите

Праг на вратата 10 метра, на Къса Каишка, за секс, Самозалепваща Каишка за Довършителни работи на Ръба на пол,

Rating 
BGN 6.93

Сума
Налично за поръчка

Покритие гумени ръбове : Залепваща покритие на пода идеален за прекратяване на пропуски в областта на контакт на двете повърхности на пода в спалните, хол, кухни и стълбищаИвица преходни прага също е подходящ за прекратяване на пропуски на плочи, като предотвратява попадането на маслени петна и масло в пространствата.Спецификация дървени ивици : дължина 10 метра, широчина 1,48 инча, дебелина 0,3 инча.Той е подходящ за прага на прехода, когато разликата във височината между килим / пода, и на земята, е не повече от 5 мм. Висококачествен материал : PVC-материал преходната ивица на килима е с високо качество, гъвкава и екологично чист, нетоксичен, не съдържа тежки метали и формалдехид.Материалът покритие от PVC по-мек.Къса гумена каишка от полза за защита на деца или възрастни хора от спотыкания.Повърхността е устойчива на надраскване, износване, замърсяване, лесно за почистване.Лесен монтаж : Самозалепваща преходна лента за секс идва с двустранна лента, не трябва да се купуват допълнително лепило, просто почистете пода или стената и съхранявайте ги на сухо, отклейте и залепете, инсталацията е завършена.Не се налага пробиване на отвори в пода, които няма да навредят на вашите мебели.Опаковане и внимание : 1 * 10-подножието на лепилен преход за подови настилки.Преди да инсталирате задължително почистете повърхността на преходната лайсна от килим с плочки.Там може да бъде малко по-малко лепкавост, ако повърхността е мазна, прашен или влажна. · Широка сфера на приложение този кант на килима!Може да се използва на врати отвори при полагане на килима на керемиди, смяна на килима върху винил, преходната лента Между мокет и балатум, прехода от керемиди към килима, довършителни килим плочки, Разделителе на пода на стаята, Смяна праг от килим с плочки, Елементи с ламинат на пода, вътрешната обшивке на крилото праг, преминаването от ламинат с плочки, Обрамчени стълби, мокети и подови настилки. · Също така е водоустойчив и лесен за почистване!Лента за закрепване на килима може да бъде притиснат и согнута по време на транспортиране и опаковане, моля, не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването.Можете да го нагрява с помощта на сешоар, за да го възстанови уравновесеност. · Ще Получите всякакъв Размер, който искате!Гумена лента праг може да се намали в съответствие с необходимата ви дължина.

Всичко за продукта

10Ft in length,1.48in in width, thickness 0.3in. It is suitable for the threshold transition where the height difference between the carpet/floor and the ground is within 5mm. :

Подобни продукти в категория