• Ново
Водач за чекмеджета WXJLYZRCXK, Удебелена Скрита за Употреба За Амортисьорите отскок Багажник-купе Двухсекционная Укрепване на Долната Употреба за изключване на звука

Водач за чекмеджета WXJLYZRCXK, Удебелена Скрита за Употреба За Амортисьорите отскок Багажник-купе Двухсекционная

Rating 
BGN 25.62

Сума
Налично за поръчка

☞ Това може да спести разходи и разходите за труд, без да инсталирате дръжки ☞ Механично устройство за отскок пружинен преса. ☞ Възможност за демонтаж част на плъзгача, което улеснява монтажа на слайдове. ☞ Телескопична конструкция на плъзгача.Спирачка, предотвратява автоматичното открыванию. ☞ Лесна инсталация.Крепежни винтове, които са включени в комплекта.Системата за бързо изключване (с едно натискане на лоста) за извличане на кутия.☑☑√ Тип : Слайд☑☑√ Материал : стомана☑☑√ Спецификация : 10-20 см☑☑√ Тегло : 1,1-1,8 кг☑☑√ Сценарий на приложение : Шкафове, Компютърни бюра, скринове☑☑√ Стил : модерни лекота☑☑√ Име на продукта : Скрит Долна релса☑☑√ Снимки на продукта направени в естествената си форма.Може да има някои различия в цвета се дължи На фактори на околната среда.☑☑√ Този продукт съдържа само Самия продукт.Не включва други стоки на снимката.

Всичко за продукта

10-20Inch:
☑☑√ Weight:
1.1-1.8Kg
☑☑√ Application Scenario:
Cabinets, Computer Desks, Chests of Drawers
☑☑√ Style:
Modern Simplicity
☑☑√ Product Name:
Hidden Bottom Rail
☑☑√ Product Images Are Taken in Kind. There May Be Some Color Differences Due to Photo Environment Factors. Please Understand.:
☑☑√ This Product Only Contains the Product Itself. Does Not Include Other Products in the Picture. :

Подобни продукти в категория