• Ново
Висящ шкаф за съхранение на Притежателя на Тоалетна хартия AKNHD за Багажник за Тоалетна хартия Без пробиване (Цвят: 01)

Висящ шкаф за съхранение на Притежателя на Тоалетна хартия AKNHD за Багажник за Тоалетна хартия Без пробиване (Цвят: 01)

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Държач за тоалетна хартия с дръжка от неръждаема стомана в края на стъпалата ви позволява лесно да задържат ролка хартия и да предпазват от паданеТой има уникална конструкция капак на гнездо с винт затяжкой на конзолата за предотвратяване на въртене. ● Стенен шкаф за баня, лесно за използване. ● Хоризонтално окачване, траен имот за съхранение и голямо пространство. ● Окачен на стена за хартиени кърпи предпазва от подхлъзване ролка хартия. ● Здрава Стена, висока носеща способност, лесен за монтаж, без самозалепващо.Държач за тоалетна хартия с дръжка от неръждаема стомана в края на стъпалата ви позволява лесно да задържат ролка хартия и да предпазват от падане.Той има уникална конструкция капак на гнездо с винт затяжкой на конзолата за предотвратяване на въртене. ● Стенен шкаф за баня, лесно за използване. ● Хоризонтално окачване, траен имот за съхранение и голямо пространство. ● Окачен на стена за хартиени кърпи предпазва от подхлъзване ролка хартия. ● Здрава Стена, висока носеща способност, лесен за монтаж, без самозалепващо.Тегло на единица площ 0,6 кг Хартиена поставка за хавлии с текстура от дървени пластмаса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория