• Ново
Удобен Бънджи Кабел с Карабинными Куки, 2 бр. Регулируеми Гумени Платно Колани, Сверхпрочный Бънджи Кабел За Палатки, Багажная Замазка, Еластичен Привязной Колан, Ф?

Удобен Бънджи Кабел с Карабинными Куки, 2 бр. Регулируеми Гумени Платно Колани, Сверхпрочный Бънджи Кабел За Палатки, Багажная

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

8 бънджи-въжета (180 см, включително куки)Бънджи-въжета за тежки условия на експлоатация външен диаметър на 1/3 инча (8 мм). черни 2 опаковки. С помощта на каучук, от алуминиева сплав и фина работа, стабилни за дълъг експлоатационен срок.Заредете бънджи-въжета с куки, покрити с нейлоном, притежават добра гъвкавост, се простираха до 200%.Използвайте в дъждовна и снежна време, както и на слънцето и защитени от ултравиолетовите лъчи.Карабинер за бънджи кабел подходящ за багажников на покрива, ремаркета, ръчни колички, лодки, каравани, къмпинг, връзване брезент.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви проблеми.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване.8 бънджи кабел (180 см, включително куки).Бънджи-въжета за тежки условия на експлоатация външен диаметър на 1/3 инча (8 мм). черни 2 опаковки. С помощта на каучук, от алуминиева сплав и фина работа, стабилни за дълъг експлоатационен срок.Заредете бънджи-въжета с куки, покрити с нейлоном, притежават добра гъвкавост, се простираха до 200%.Използвайте в дъждовна и снежна време, както и на слънцето и защитени от ултравиолетовите лъчи.Карабинер за бънджи кабел подходящ за багажников на покрива, ремаркета, ръчни колички, лодки, каравани, къмпинг, връзване брезент.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви проблеми.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване.Особености : Използва се каучук, материал от алуминиева сплав и изящна изработка производство, а също така е здрава за по-дълъг срок на експлоатация.Като кабел, така и метални куки има.Използвайте ги за закрепване на предмети към багажник на камион. тръба, втулка, арматура.И те не са твърде участък.Добър чанта за пренасяне допълнителни аксесоари.Много те отговарят на моите нужди.Предлага се с две куки в двата края, който е удобен за свързване на палатки, закрепване на товари, използване на снабди с въжета и т. Еластична и сверхпрочная, я не е лесно да се прекъсне.Лесен и удобен за переноске, така че можете да го вземете със себе си в къмпинг на открито.Спецификации Цвят : Черен.Материал : гума, алуминиева сплав. Размер : около 120,00 X0,80 X0,80 см/ 47,16 X0,31 X0,31 инча.Опаковката включва 2 х еластични кабел.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория