• Ново
TEHAUX 3шт 1 4шт чекмеджета, Аксесоари За Клавиатура Притежател на КОМПЮТЪР Поставки за Компютърна Клавиатура Скоби за подкрепа Чекмеджета Заден Скрин Скоби за чекмед?

TEHAUX 3шт 1 4шт чекмеджета, Аксесоари За Клавиатура Притежател на КОМПЮТЪР Поставки за Компютърна Клавиатура Скоби за подкрепа

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Задната скоба чекмедже : материалЧекмеджето на шкафа : изящна изработка производство : Повърхността на това чекмедже покрити с многослойно покритие покритие и е устойчива към окисление на повърхността е гладка, без чеп, и не травмирует ръце.Плъзгаща скоба чекмедже на шкафа : Няколко дупки за позиционирующих винтове може да се регулира в съответствие с различни изисквания.Чекмеджета за долен монтаж : Изработени от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба.Чекмеджета : Няколко дупки за позиционирующих винтове, регулиране на височината в съответствие с различни изисквания. Осъществяване списък 3 х чанта от 4 бр. на задните монтажни скоби Особености -Материал : задната част от студено валцувани стоманени. -Цвят : Сребрист задната скоба чекмедже. -Размер : около 9,00 X4,00 X2,00 см/3,54 X1,57 X0,79 см поставка за клавиатура. - Изработен от висококачествен материал, гладка повърхност, безопасен за използване скоба за чекмеджета. - Отлични аксесоари за чекмеджета клавиатура, шкафчета, тумбочек и други меки закрывающихся ръководства. - Лесен за инсталиране, точно плъзгащи се, тихо движение и устойчиви на страничните водачи на задните скоби чекмедже. - С галванично покритие на повърхността притежава добра устойчивост на окисляване, лесно ръжда, красив и практичен чекмеджето на гардероба. - Отвор за винта.Можете да регулирате височината на инсталацията, за да отговарят по-добре на вашите изисквания за корпусным рельсовым стойкам.Информация за продукти и Плъзгаща се задна скоба Cabinet Това е един от най-добрите варианти за вас.държачи за контакти търсите професионален, но в същото време на заден монтаж на стена?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако , не гледай нататък!Нашият професионален заден монтаж на стена трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория