• Ново
Екран от неръждаема мрежа Xrrxy 20 Mesh, Хвърляне на екран от неръждаема стомана 304 с отвор от 1 mm, Здрав, Лесно се реже, Стоманена Тканая Метална мрежа за защита на плъзгащ?

Екран от неръждаема мрежа Xrrxy 20 Mesh, Хвърляне на екран от неръждаема стомана 304 с отвор от 1 mm, Здрав, Лесно се реже,

Rating 
BGN 14.99

Сума
Налично за поръчка

За пресяване на киселини, основи и филтриране в промишлени условияЗа петролната промишленост, за да направи кал на окото, химическа промишленост с химически влакна, така че мрежест филтър, гальванопокрытие.За минното дело, петролната, химическата, хранително-вкусовата, медицински, инженерни и други индустрии. премахването на различни видове кутии, филтриране на някои по-малки елементи, поставяне на прозорци и врати, и т. Голям е размерът на окото окото екран с 20 клетки се предлага в 3 размера : 100x300 см 39x118 инча, 120 X300 см 47 X118 инча, 60 X300 см 24 X118 инча.15 mm, размер на отвора 1,1 mm. Нашата mesh мрежа от изключително здрав, антикорозионна, множество и с дълъг срок на служба. Материал от неръждаема стомана 304 - много твърд, МНОГО траен и не ржавеющий.Няма да даде тези плочи са абсолютно органичную форма!Този материал е лесно да се реже жестяными ножица.Никога няма да възникнат проблеми с погнутой опаковка.Ефективна защита от насекоми - мрежа, която спестява от тези досадни насекоми, отдаване под наем вътре само хладен бриз.Прозорец на екрана осигурява добра ясна видимост, при запазване на надеждна преграда за защита от насекоми.ИНСТРУКЦИИ За улесняване на транспортирането тел пиле мрежа от неръждаема стомана се разточва във формата на тръба.Бъдете внимателни с остър ръб, избягвайте съкращения при отваряне и използване.Моля, използвайте ножица за рязане на тел или ножици, за да му придават различна форма и големина.Многократно приложение Може да се използва за защитна мрежа, изграждане на мрежи, защитни мрежи за фенове, мрежи за каминных екрани, вентилационни мрежи за фундаменти, градински мрежи, защитни мрежи за водосточни тръби, мрежи за шкафове, мрежи за врати екрани и т. Голям е размерът на окото окото на екрана от 20 клетки се предлага в 3 размера : 100x300 см 39x118 инча, 120 X300 см 47 X118 инча, 60 X300 см 24 X118 инча.15 mm, размер на отвора 1,1 mm. Нашата mesh мрежа от изключително здрав, антикорозионна, множество и с дълъг срок на служба. Материал от неръждаема стомана 304 - много твърд, МНОГО траен и не ржавеющий.Няма да даде тези плочи са абсолютно органичную форма!Този материал е лесно да се реже жестяными ножица.Никога няма да възникнат проблеми с погнутой опаковка.Ефективна защита от насекоми - мрежа, която спестява от тези досадни насекоми, отдаване под наем вътре само хладен бриз.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория