• Ново
Oilet Paper,Saug Toilettenpapierhalter,Прахосмукачка За Съхранение на Тоалетна хартия, Държач за Тоалетна Хартия На Присоске От Неръждаема Стомана За Баня, Държач за Ролка Тоалетна

Oilet Paper,Saug Toilettenpapierhalter,Прахосмукачка За Съхранение на Тоалетна хартия, Държач за Тоалетна Хартия На Присоске

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Огънат опашка има за цел да предотврати изпадане на тоалетна хартия Вакуум аспирация трябва да се прилагат на по-гладка и не?пореста повърхност, като керамични плочки, стъкло, неръждаема стомана и т., Може да виси на една страна плоски бачка тоалетна, спестяват място и съдържат баня за чистота.Невероятен титуляр и на ролки от хартия за присоске е изработен от високо неръждаема стомана, която е покрита с хром за висококачествени довършителни работи, с висока устойчивост на корозия и лесно почистване.Нашият държач за тоалетна хартия на присоске - това е аксесоар за баня от премиум-клас, който не само ефективно задържа ролка тоалетна хартия, но и украсява интериора на вашата баня.Лесна инсталация, не е необходимо да увреди стените или плочки.Почистете стартова повърхност и присоску и лесно стиснете вакуумную присоску към инсталационната повърхността, за да изпусне въздуха от нещастници.Огънат опашка има за цел да предотврати изпадане на тоалетна хартия. Вакуум аспирация трябва да се прилагат на по-гладка и не?пореста повърхност, като керамични плочки, стъкло, неръждаема стомана и т., Може да виси на една страна плоски бачка тоалетна, спестяват място и съдържат баня за чистота.Невероятен титуляр и на ролки от хартия за присоске е изработен от високо неръждаема стомана, която е покрита с хром за висококачествени довършителни работи, с висока устойчивост на корозия и лесно почистване.Нашият държач за тоалетна хартия на присоске - това е аксесоар за баня от премиум-клас, който не само ефективно задържа ролка тоалетна хартия, но и украсява интериора на вашата баня.Лесна инсталация, не е необходимо да увреди стените или плочки.Почистете стартова повърхност и присоску и лесно стиснете вакуумную присоску към инсталационната повърхността, за да изпусне въздуха от нещастници. Нашият държач за тоалетна хартия на присоске - това е аксесоар за баня от премиум-клас, който не само ефективно задържа ролка тоалетна хартия, но и украсява интериора на вашата баня комнаты2. Невероятен титуляр и на ролки от хартия за присоске е изработен от високо неръждаема стомана, която е покрита с хром за висококачествени довършителни работи, с висока устойчивост на корозия и лесно чистки3. Огънат нагоре опашка има за цел да предотврати изпадане на тоалетна бумаги4. Лесна инсталация, не е необходимо да увреди стените или плочки.Почистете стартова повърхност и присоску и лесно натиснете вендузата вакуум на стартова повърхността, за да изпусне въздуха от присоски5.

Всичко за продукта

Description:
Are you looking for a toilet paper holder that can be easily removed from one point and installed at another one based on the best location identified from your experience over time? Our suction cup toilet paper holder is exactly what you find. It stands out from the wide variety of other toilet tissue holders available in the market due to its superior metallic finish, durable build, and ease of installation.:
Features:
Our suction cup toilet paper holder is a premium bathroom accessory that not only proves to be functionally effective in holding the toilet paper roll but also embellishes the decor of your bathroom. :
The incredible suction cup paper roll holder is made up of high strength stainless steel, which is chrome plated for a premium finish and high-corrosion resistance and easy cleaning. :
The upturned tail designed for preventing the toilet paper slipped off. :
Easy to install, no need to damage the walls or tiles. Clean the installation surface and the suction cup, and easily press the vacuum :

Подобни продукти в категория