• Ново
Tighall 30 Бр. Малки Панти Ретро Декоративни Мини Линия с 7 мм Микро Малки Винтове за куклена Къща Врата на Шкаф Занаяти Дървена Ковчег За Бижута Външен Декор (Златен)

Tighall 30 Бр. Малки Панти Ретро Декоративни Мини Линия с 7 мм Микро Малки Винтове за куклена Къща Врата на Шкаф Занаяти

Rating 
BGN 28.75

Сума
Налично за поръчка

⚙️ Материал : Изработен от висококачествено желязо, дебели, здрав, по-устойчив на корозия, по-малко ръжда, красива и достатъчно здрав, за да издържа достатъчно тегло ⚙️ПОРЪЧАЙТЕ СВЕРХПРОЧНЫЙ НАБОР от каси за ВРАТИ на ПАНТИ от с сплав, която дълги години ще издържат на изпитанието на времето, не покрываясь ръжда, както много подобни панти за сенници. ⚙️ Античен цвят, който е подходящ за производство на ретро-diy ръчно изработени, по-малки проекти също е отличен дърводелец, дървени шкатулок за бижута, куклени къщи, малки шкафчета, чекмеджета и други по-малки проекти, смотрящихся в ретро стил. ⚙️ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ В най-КРАТКИ СРОКОВЕ : изберете позицията на панти панти, отбележете с молив монтажни отвори, пробиват контролните отвори за всички монтажни и сигурно устройство линия на специални винтове, които влизат в нашия комплект. ⚙️На помещение включва : Комплект от 30 мини-вериги от древния злато, винтове, които са включени в комплекта. ⚙️ Материал : Изработен от висококачествено желязо, дебели, здрав, по-устойчив на корозия, по-малко ръжда, красива и достатъчно здрав, за да издържа достатъчно тегло. ⚙️ПОРЪЧАЙТЕ СВЕРХПРОЧНЫЙ НАБОР от каси за ВРАТИ на ПАНТИ от с сплав, която дълги години ще издържат на изпитанието на времето, не покрываясь ръжда, както много подобни панти за сенници. ⚙️ Античен цвят, който е подходящ за производство на ретро-diy ръчно изработени, по-малки проекти също е отличен дърводелец, дървени шкатулок за бижута, куклени къщи, малки шкафчета, чекмеджета и други по-малки проекти, смотрящихся в ретро стил. ⚙️ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ В най-КРАТКИ СРОКОВЕ : изберете позицията на панти панти, отбележете с молив монтажни отвори, пробиват контролните отвори за всички монтажни и сигурно устройство линия на специални винтове, които влизат в нашия комплект. ⚙️На помещение включва : Комплект от 30 мини-вериги от древния злато, винтове, които са включени в комплекта.Мини-панти за подарък кутия за бижута Характеристики : Златен контур с удлинительным гръбначният стълб е Подходящ за винтажной дървена кутия, кутия за инструменти, кутии за бижута, луксозни кутии Панта с крепежни винтове, просто използвайте отвертка, за да инсталирате винтове и вериги на шкаф, инсталацията е много проста Технически характеристики : Материал : желязо Цвят : златен Размер : Дължина : 4,2 см/1,65 инча Разстояние между дупките : 0,8 см /0,31 инча Диаметър на отвора : 0,2 см / 0,07 инча Размер на винта : 7 мм Осъществяване Съдържание : 30 x панти за подарък кутия за бижута с общо тегло : 3 грама Забележка : поради ръчно измерване са възможни малки отклонения от различни дисплеи, актуален цвят може да се различава от ще се различават малко от фигурата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория