• Ново
Комплект плъзгащи стъклени врати T-HAKEN, 6-5 / 8 , черно - Смяна на дръжката на вратата на вътрешния двор от 1 инч до 1-1 / 8 инча. Дебел, се използва като инфраструктура, така ?

Комплект плъзгащи стъклени врати T-HAKEN, 6-5 / 8 , черно - Смяна на дръжката на вратата на вътрешния двор от 1 инч до 1-1 /

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Описание на продукта :
Тази разтегателна стъклена врата, подменяйки вратата, има двойна защита, тъй като предпазител се премества ръчно нагоре и надолу
От производителя :
Този нов замък за копчета плъзгащи врати напълно нов дизайн привлича вниманието на всеки, той е елегантен, здрав и удобен.Той е подходящ за почти всички дръжката на плъзгаща се врата, той дори става съвместим с някои дръжки за плъзгащи врати с размери 6 5/8 инча (това е проверено). Описание на продукта :
Тази разтегателна стъклена врата, подменяйки вратата, има двойна защита, тъй като предпазител се премества ръчно нагоре и надолу.
От производителя :
Този нов замък за копчета плъзгащи врати напълно нов дизайн привлича вниманието на всеки, той е елегантен, здрав и удобен.Той е подходящ за почти всички дръжката на плъзгаща се врата, той дори става съвместим с някои дръжки за плъзгащи врати с размери 6 5/8 инча (това е проверено).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория