• Ново
YAWALL Самозалепващи Дръжки за чекмеджета на Шкафа Дърпа - 2 елемента Чекмеджето от Алуминиева Сплав Мигновени Двухтактные Дръжки Асистент със Самозалепваща Дръжкат?

YAWALL Самозалепващи Дръжки за чекмеджета на Шкафа Дърпа - 2 елемента Чекмеджето от Алуминиева Сплав Мигновени Двухтактные

Rating 
BGN 9.63

Сума
Налично за поръчка

【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 на Устойчивостта на самозалепващи дръжка е свързана с чистотата на контактната повърхностТой е подходящ за почти всяка равна и чиста повърхност, като стъкло, дърво, керамични плочки, неръждаема стомана, пластмаса, метал, картон и т. Той може да е идеално се комбинира с различни видове шкафове, чекмеджета, прозорци, врати, Гардеробни, Постаменти, Скринове, писмени маси, Библиотеки, Нощни тумбочек. 【Конструкция без перфорация】 Здрава, не оставяйки и следа от двустранен лента нашите самозалепващи чекмеджета има добра адгезивной способност и да я лесно отвалить, така че няма нужда да се притеснявате за това, че пробитые отвори и канали могат да навредят на вашите мебели. Когато желаете да замени писалката, само трябва да се затопли я в продължение на няколко минути сешоар, и тя бързо добри.когато, без да остави следи. 【Модерен дизайн, лесна инсталация】 Нашите химикалки за кабинет, изработени от висококачествена алуминиева сплав, черна матова повърхност не ръждясва и не податливи на корозия, а общата удебелена конструкция лесно е деформиран и трайна.Никакво лепило, никакви гвоздеи и повреди мебели при монтаж.Просто махнете отметката защитен с подложка с самоуправление основите и го закрепете с мебели.Препоръчително е да го оставите на 24 часа преди употреба. 【ЛЕСЕН И ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН】 Нашата дръжката е умерено хващане, както и ергономичен дизайн дава възможност за лесно отваряне или изложени на врати и прозорци; повърхността се полира, а заоблени ъгли, предназначени за защита на ръцете.Черен външен вид элегантен и щедър, демонстрира своя уникален стил.Независимо дали е модерна, реколта или селски дръжка, лесен и основния стил ще допълни вашите мебели. 【БЕЗОПАСНА И УДОБНА СМЯНА на ДРЪЖКИ】 Нашите дръжки за шкафове - спестяващ време и пари вариант, разработен, за да ви помогне безопасно, бързо, лесно и икономично инсталирате вашите шкафове, плъзгащи врати, стъклени прозорци или чекмеджета, добавяне на дръжки или подмяна на счупени дръжки, за да предложат удобство в живота ви. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 на Устойчивостта на самозалепващи дръжка е свързана с чистотата на контактната повърхност.Той е подходящ за почти всяка равна и чиста повърхност, като стъкло, дърво, керамични плочки, неръждаема стомана, пластмаса, метал, картон и т. Той може да е идеално се комбинира с различни видове шкафове, чекмеджета, прозорци, врати, Гардеробни, Постаменти, Скринове, писмени маси, Библиотеки, Нощни тумбочек. 【Конструкция без перфорация】 Здрава, не оставяйки и следа от двустранен лента нашите самозалепващи чекмеджета има добра адгезивной способност и да я лесно отвалить, така че няма нужда да се притеснявате за това, че пробитые отвори и канали могат да навредят на вашите мебели.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория