• Ново
JEREVER Акрилни Мебелни Крачета Смяна на Крака на кабинета Модерен Начало Декор САМ Прозрачни Крачета Тънки Стил Комплект от 4 (7,8 инча)

JEREVER Акрилни Мебелни Крачета Смяна на Крака на кабинета Модерен Начало Декор САМ Прозрачни Крачета Тънки Стил Комплект от

Rating 
BGN 26.34

Сума
Налично за поръчка

Тези модерни крака, изработени от прозрачен акрил, както и метални части от матово злато украсяват вашите мебели в съответствие с модерен тенденцияПодходящ за всички стилове на обзавеждане : диван, шкаф, поставка за телевизор, серванта, шкафа и т., Акрилни крака здрава, за поддръжка на мебели, подмяна на съществуващите крачета този нов стил или помагат за увеличаване на височина на всички видове мебели.Лесна инсталация, 4 бр. акрилни крака, са приложени с помощта на болтовете за окачване на 5/16 " и идват с инструменти за монтаж плочи за монтаж. включително и 4x Т-образните гайки, 12x винтове. Различни размери за бързо и удобно за модернизация на вашите мебели. Височина 4,7 "/7,8 " инча (с изключение на болт за окачване), 4 бр. крака за мебели могат да издържат тегло до 800 кг.Малка силиконова подплата на дъното предпазват пода от надраскване и нежелан шум при преместване на мебели.Тези модерни крака, изработени от прозрачен акрил, както и метални части от матово злато украсяват вашите мебели в съответствие с модерен тенденция.Подходящ за всички стилове на обзавеждане : диван, шкаф, поставка за телевизор, серванта, шкафа и т., Акрилни крака здрава, за поддръжка на мебели, подмяна на съществуващите крачета този нов стил или помагат за увеличаване на височина на всички видове мебели.Лесна инсталация, 4 бр. акрилни крака, са приложени с помощта на болтовете за окачване на 5/16 " и идват с инструменти за монтаж плочи за монтаж. включително и 4x Т-образните гайки, 12x винтове. Различни размери за бързо и удобно за модернизация на вашите мебели. Височина 4,7 "/7,8 " инча (с изключение на болт за окачване), 4 бр. крака за мебели могат да издържат тегло до 800 кг.Малка силиконова подплата на дъното предпазват пода от надраскване и нежелан шум при преместване на мебели.Приказно акрилни крака придават на мебелите съвременен вид от висок клас! Здрав и декоративни, лесни за инсталиране, закрепени с помощта на болтовете за окачване на 5/16" и е снабден с инструменти за монтаж плочи за монтаж. включително 4 x Т-образните гайки, 12 x винтове.Актуализирайте вашата всякаква мебели, сменете си старите крака на луксозни прозрачни крачета - достъпен начин за актуализиране на първокласен външен вид на вашите мебели.Акрилни крака JEREVER за различни проекти у дома със собствените си ръце.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория