• Ново
4ШТ Тройниковые Линия 7-1/2 инча, Тежки Панти за порти, Черни Панти с Т-образно каишка за дървени врати на бараката, Панти Т-образна форма, Класически Панти за врати на ?

4ШТ Тройниковые Линия 7-1/2 инча, Тежки Панти за порти, Черни Панти с Т-образно каишка за дървени врати на бараката, Панти

Rating 
BGN 11.77

Сума
Налично за поръчка

【6-инчов линия за повърхностен монтаж】 : В комплекта са включени 6 опаковки панти за тежки порти с крепежни винтове, основно използвани за врата на леки и средно тегло и на вратите на хамбара; 6-инчов контур за колан има солидна опора и е доста лесен за инсталиране 【Здрава панта с Т-образно каишка】 : Окачени на панти, изработени от висококачествени железен материал с изготвянето на черно покритие имат висока устойчивост на корозия и са устойчиви във влажни условия, подходящи за вътрешна и външна употреба. 【Декоративни тройниковые панти за дървени врати】 : Черни лентови примки са с уникален класически дизайн и са чудесна украса за врата за монтаж и укрепване на вратите на хамбара. 【Широко приложение】 : Дървени панти за порти, предназначени за заборных врата, врати плевня и навес, кутии за съхранение, кутии за инструменти, гаражни врати, дървени кутии, кабини морски лодки, врати каравана, врати яхта, курятников, слот къщи, приюти за животни и така нататък. 【Забележка за инсталиране】 : Декоративни тройниковые панти са подходящи за дясната или лявата си ръка и идват с винтовым на стена, така че инсталацията се изпълнява бързо и лесно; Забележка : Външни панти, като правило, се състои от двойки, едната отгоре, другата отдолу при инсталиране; За по-тежки врати се препоръчва да се добави трета линия в средата за по-добра поддръжка. 【6-инчов линия за повърхностен монтаж】 : В комплекта са включени 6 опаковки панти за тежки порти с крепежни винтове, основно използвани за врата на леки и средно тегло и на вратите на хамбара; 6-инчов контур за колан има солидна опора и е доста лесен за инсталиране. 【Здрава панта с Т-образно каишка】 : Окачени на панти, изработени от висококачествени железен материал с изготвянето на черно покритие имат висока устойчивост на корозия и са устойчиви във влажни условия, подходящи за вътрешна и външна употреба. 【Декоративни тройниковые панти за дървени врати】 : Черни лентови примки са с уникален класически дизайн и са чудесна украса за врата за монтаж и укрепване на вратите на хамбара. 【Широко приложение】 : Дървени панти за порти, предназначени за заборных врата, врати плевня и навес, кутии за съхранение, кутии за инструменти, гаражни врати, дървени кутии, кабини морски лодки, врати каравана, врати яхта, курятников, слот къщи, приюти за животни и така нататък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория