• Ново
goldenwarm 10 X Матиран Никелова Шкаф Дърпа Дръжката на Кухненски шкаф С 5-Инчов Отвор В Центъра на чекмеджето От Неръждаема Стомана Дърпа Твърди Квадратни Дръжки на Гард?

goldenwarm 10 X Матиран Никелова Шкаф Дърпа Дръжката на Кухненски шкаф С 5-Инчов Отвор В Центъра на чекмеджето От Неръждаема

Rating 
BGN 14.28

Сума
Налично за поръчка

【Здрав и издръжлив】чекмеджета, изработени от висококачествена алуминиева сплав, вътрешна плътна, а не кухи, по-масивни, твърди и видоизмененаПовърхността на сцепление е тъпа никелевую тапицерия, устойчива на ръжда, защитава от пръстови отпечатъци, замира. 【Размер на дръжките на шкафа】 Центрове дупки : 5 инча (128 мм), с обща дължина : 7,4 инча (188,5 мм); ширина : 0.5 инча (12 мм) височина : 1.Моля, измерете разстоянието между дупките на стария си выдвижном килера, преди да купите. 【Ще получите】 10 x матов никел дръжки, всяка дръжка с винтове два размера (1 инч и 1,77 инча).Всяка дръжка на шкафа е опакован отделно за защита на покритие на пазара.Дълъг винт може да се съкрати до подходяща дължина. 【Широко се използва】 Прост дизайн дръжки за обков на този кабинет, квадратна форма греда, тези кухненски дръжки могат да придават на вашите мебели с модерен и елегантен външен вид.Той е много подходящ за кухненски шкафове, шкафове за баня, гардероби и скринове. 【Отлично сервизно обслужване]】 Ние се фокусираме върху качеството на продукта и следпродажбено обслужване на едно.Ние заменят детайли безплатно или ще ви върнем парите, ако срещнете някакви проблеми с качеството си в продължение на 365 дни.Ако винт не е подходяща, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Здрав и издръжлив】чекмеджета, изработени от висококачествена алуминиева сплав, вътрешна плътна, а не кухи, по-масивни, твърди и видоизменена.Повърхността на сцепление е тъпа никелевую тапицерия, устойчива на ръжда, защитава от пръстови отпечатъци, замира. 【Размер на дръжките на шкафа】 Центрове дупки : 5 инча (128 мм), с обща дължина : 7,4 инча (188,5 мм); ширина : 0.5 инча (12 мм) височина : 1.Моля, измерете разстоянието между дупките на стария си выдвижном килера, преди да купите. 【Ще получите】 10 x матов никел дръжки, всяка дръжка с винтове два размера (1 инч и 1,77 инча).Всяка дръжка на шкафа е опакован отделно за защита на покритие на пазара.Дълъг винт може да се съкрати до подходяща дължина. 【Широко се използва】 Прост дизайн дръжки за обков на този кабинет, квадратна форма греда, тези кухненски дръжки могат да придават на вашите мебели с модерен и елегантен външен вид.Той е много подходящ за кухненски шкафове, шкафове за баня, гардероби и скринове. 【Отлично сервизно обслужване]】 Ние се фокусираме върху качеството на продукта и следпродажбено обслужване на едно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория