• Ново
ThinkTop 5шт Луксозна Баня От Неръждаема Стомана 304 С Един плетене на една Кука За Кърпи, хавлии, Хромированное Монтиране на стена, Палто, Шапка, Една Кука, Закачалка, Огл?

ThinkTop 5шт Луксозна Баня От Неръждаема Стомана 304 С Един плетене на една Кука За Кърпи, хавлии, Хромированное Монтиране

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествена неръждаема стомана с висок стандарт на устойчивост на корозия
Модерен стил.Огледално полирана, за да се придаде модерен вид.Шлифоване на краищата за заваряване - това означава, че е БЕЗОПАСНО!. 4 монтажни отвора за избор, които подобряват съвместимостта и ви позволяват да се избегне увреждане на стена, поради неочаквана грешка инсталация.Няма и следа, вътрешен монтаж, външен вид не се вижда на винт, по-красив и елегантен!.Изработен от висококачествена неръждаема стомана с висок стандарт на устойчивост на корозия.
Модерен стил.Огледално полирана, за да се придаде модерен вид.Шлифоване на краищата за заваряване - това означава, че е БЕЗОПАСНО!. 4 монтажни отвора за избор, които подобряват съвместимостта и ви позволяват да се избегне увреждане на стена, поради неочаквана грешка инсталация.Няма и следа, вътрешен монтаж, външен вид не се вижда на винт, по-красив и елегантен!.Оборудван с чисто нов на една кука за роба.Изработен от висококачествена неръждаема стомана с висок стандарт на устойчивост на корозия.
Модерен стил.Огледално полирана, за да се придаде модерен вид.Шлифоване на краищата за заваряване - това означава, че е БЕЗОПАСНО! 4 монтажни отвора за избор, които подобряват съвместимостта и ви позволяват да се избегне увреждане на стена, поради неочаквана грешка инсталация.Липсата на следи от вътрешен монтаж, външен вид не може да види винт, по-красив и елегантен! Дизайн хуманизиране; Лесна настройка, удобен и лесен.Спецификация ОПИСАНИЕ : 55*55*60.5 мм Материал : Неръждаема стомана 304, висок стандарт на корозия и издържа на корозия огледално полиране нето Тегло : 167 г.

Всичко за продукта

55*55*60.5mm. :
Material:
304 Stainless steel, high standard of corrosion and rust resistant Mirror Polishing
Net weight:
167g

Подобни продукти в категория