• Ново
Чекмеджето за инструменти YAYONG се Измъква Напълно foldout 3-секционни стоманена топката чекмеджето с ключалка Напреднала Индустриална пързалка (500 мм, широчина 53 мм с к?

Чекмеджето за инструменти YAYONG се Измъква Напълно foldout 3-секционни стоманена топката чекмеджето с ключалка Напреднала

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Промишлено и домашно използване на】 : напълно выдвинутый 3 пъти, може да се зареди на 100 кг, което ви позволява да видите цялата чекмеджето пред себе сиДа предположим, че ще бъде по-широк вътрешен поглед.Продуктовата полк, Шкафове, кутия за промишлени цели, микробус, камион, вендинг машина и т. 【Конструкция от метални стоманени шарикоподшипника】 По-плавно движение напред-назад и по-трайно качество, лесен монтаж. 【Плъзгаща се и сменяем чекмеджето с ключалка】 : чекмеджето може да се блокира с помощта на функцията за заключване, но замъка може да се отключи чрез леко издърпване на дръжката за заключване.Подвижна вътрешна чекмеджето (изтегляне чекмедже може би след отстраняване на заключване). 【Монтаж на странично закрепване】 Здрава конструкция за употреба с шарикоподшипником, лесна за инсталиране.Крепежни винтове в комплекта не са включени.Можете да закупите винтове M5-M6 в съответствие с мястото си на инсталация за употреба. 【Направляващи за чекмедже с ключ】 : С участието на замъка конструкция.Предпазват от подхлъзване.Лесно управление и надеждна фиксация. 【Промишлено и домашно използване на】 : напълно выдвинутый 3 пъти, може да се зареди на 100 кг, което ви позволява да видите цялата чекмеджето пред себе си.Да предположим, че ще бъде по-широк вътрешен поглед.Продуктовата полк, Шкафове, кутия за промишлени цели, микробус, камион, вендинг машина и т. 【Конструкция от метални стоманени шарикоподшипника】 По-плавно движение напред-назад и по-трайно качество, лесен монтаж. 【Плъзгаща се и сменяем чекмеджето с ключалка】 : чекмеджето може да се блокира с помощта на функцията за заключване, но замъка може да се отключи чрез леко издърпване на дръжката за заключване.Подвижна вътрешна чекмеджето (изтегляне чекмедже може би след отстраняване на заключване). 【Монтаж на странично закрепване】 Здрава конструкция за употреба с шарикоподшипником, лесна за инсталиране.Крепежни винтове в комплекта не са включени.Можете да закупите винтове M5-M6 в съответствие с мястото си на инсталация за употреба. 【Направляващи за чекмедже с ключ】 : С участието на замъка конструкция.Предпазват от подхлъзване.Лесно управление и надеждна фиксация.Тежки водачи за чекмеджета с ключалка 350 мм сачмен лагер 3 гънки, водачи за чекмеджета с пълно популяризирането, заключване странично закопчаване с товароподемност 120 кг, 1 чифт ★ Характеристики : ★ Водачи за чекмеджета от студено валцувани стоманени имат висока твърдост, добра стабилност и трайност.

Всичко за продукта

Open form:
fully open drawer
Slide rail size:
250-1600mm
Construction spacing:
19mm
Maximum load:
95-100kg
Material:
cold rolled steel plate
Application range:
large cabinets, RVs, tool cabinets
Package Contents:
1 x Heavy industrial track :

Подобни продукти в категория