• Ново
Врата копчето на Бараката Rierdge, 7 / 180 мм, рамка за захващане Дръжка от Черен Алуминиева Сплав, Дръжка за гардероба, чекмеджето на Гардероба, Кухненски Градина, Разтег?

Врата копчето на Бараката Rierdge, 7 / 180 мм, рамка за захващане Дръжка от Черен Алуминиева Сплав, Дръжка за гардероба,

Rating 
BGN 8.27

Сума
Налично за поръчка

[Дръжка 7-инчов ] Общият размер на дръжката на вратата, на около 180 x 25 x 37 мм / 7 "x 1" x 1,46" (дължина * ширина * височина)Разстояние между монтиране дупки е 163 мм / 6,42 инча. [Висококачествени материали] е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, повърхност с използване на процеса на галванично боядисване със спрей, не е лесно да избледняват, устойчивост на корозия, устойчивост на износване, при продължителна употреба повърхност остава гладка и жизнена.Внимателно полиран гладка повърхност на ръкохватката дава възможност на ръката си да се чувстват комфортно. [Лесна инсталация] В комплекта са включени 2 дръжки и винтове.Пробиват сверлом дупка във вратата на лентата, поставете копчето и затегнете винтовете.Ако не искате да инсталирате винтове, можете да да супер лепило на задната част на дръжката на вратата и я прикрепете към вратата. (Но опаковката не съдържа лепило). [Многократно използване] е Подходящ за повечето видове мебели, гардероби, мебелни врати, чекмеджета, шкафове за дневна, кухня, спалня и баня, и т. [Rierdge Обещание] Ако сте по всяко време и по някаква причина не сте доволни от покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% върнете стоката си, за да се върнете!Това обещание Рирджа.Защо да изберете Rierdge Rierdge се специализира в търговия на дребно и търговия на едро продажбите на хардуерни продукти и други аксесоари.Дизайн и оптимизация на всички продукти са базирани на мнения и предложения от клиенти.Ние се стремим да общуват с клиентите, да създават по-добри продукти и да ги върне на клиентите.Затова ние сме много щастливи, че сте активно да общувате с нас и да се даде предложение, след закупуване на нашите продукти.Нашето кредо : Това, което трябва клиенти, Ние им предоставяме!Технически характеристики Материал : алуминиева сплав Осъществяване Съдържание 2 х Повдигащи дръжки за чекмеджета Топлина Забележка 1. Цветовете могат да се различават поради различни дисплей, моля, разберете. Моля, се допуска отклонение от 1-2 мм от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Гаранционно обслужване Ние се ангажираме да ви предоставим най-икономични, качествени и надеждни продукти, тъй като вярваме, че това е приоритет и допринася за сполучлива покупка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория