• Ново
Подмяна на Ролки Плъзгащи врати на 2 опаковки, Валяк Плъзгащи врати Pella, Тандемный клип В Събирането на Обща Товароподемност 530 паунда за Подмяна на Плъзгащи се Стък?

Подмяна на Ролки Плъзгащи врати на 2 опаковки, Валяк Плъзгащи врати Pella, Тандемный клип В Събирането на Обща Товароподемност

Rating 
BGN 8.83

Сума
Налично за поръчка

【Предпоставка включва】 Вие ще получите 2 плъзгащи се стъклени врати валяк за замяна на повредени или липсващи ролкови възли на плъзгащи вратите на вътрешния двор 【Качествен материал】 Колела за плъзгащи се врати на колелото използва висококачествено желязо (цветен цинк), трайно, му е трудно да се прекъсне, сигурно и надеждно, което ви позволява уверено да го използвате за продължителен период от време; Освен това, радиални лагери все още ще работят след много цикли от термообработанной подшипниковой стомана. 【ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР】 Всеки плъзгащ се врата тандемный валяк е с дебелина (ширина) на колелото около 5/16 инча и диаметър 1-1 / 4 инча, което е с подходящ размер, за замяна на повредени или липсващи ролкови възли на плъзгащи се врати или прозорци. 【ЛЕСНА инсталация】 Премахване на повредени или липсващи тандемные ролкови възли на плъзгащи стъклени врати на двора, след това поставете нов сачмен възел плъзгаща се врата. 【Широк СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】Ролки за плъзгащи се врати са подходящи за плъзгащи стъклени врати, нетната врати, плъзгащи врати, прозорци, винил тераса врати, шкафове и още много други, са гъвкави и практични.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория