• Ново
Heyiarbeit 4 бр. Пружинен Превключвател на Горен Болт 2,95Дължина 201 Кутии От Неръждаема Стомана Заключване на Ключалката Скоба за Кабинет един Куфар от Багажника Сребрис?

Heyiarbeit 4 бр. Пружинен Превключвател на Горен Болт 2,95Дължина 201 Кутии От Неръждаема Стомана Заключване на Ключалката

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Параметри】- Обща дължина : 75 мм / 2,95"; Ширина : 21,4 мм / 0,84"; Диаметър на монтажни отвори : 4,1 мм / 0,16"; Модел : DK022; Обработка на повърхността : вибрационна полиране 【Висококачествени материали】- Нашата пружина на обтегач, изработен от висококачествена неръждаема стомана 201, повърхността вибрира и полирани, тя е добре направена, износостойка и трайна и е много подходящ за използване като замъка на куфар. 【Изключителен дизайн】- Тази обтегач е проектиран като система и притежава отлични усилие на опън, може да бъде сигурно заключване при запушване на червата, висока якост и издръжливост могат да се получат с помощта на технология за щамповане. 【Прилагането на】- Този болт пружинен широко се използва в домове, офиси, магазини и други места, а също така може да се използва в помещения, обикновените кутии, калъфи за инструменти, куфарчета и т.; пружинен замък е лесен за инсталиране и може да осигури максимална защита на вашето оборудване. 【Съдържание на опаковката】-4 бр. x Кутия переключающие капаче (крепежни винтове в комплекта не са включени).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория