• Ново
CZDYUF 10 компл. Кухненски Шкаф Капаче на Отвора на друго Чекмеджето Мек една врата по-близо Буфери за Затихване на шкафа с Винтове за мебели Hardw (Цвят: OneColor, размер: 1)

CZDYUF 10 компл. Кухненски Шкаф Капаче на Отвора на друго Чекмеджето Мек една врата по-близо Буфери за Затихване на шкафа

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Тези врати буфери представлява специална система, предназначена за забавяне на процеса на затваряне на всички вратиИдеален за кухни и бани.Може да се използва за повечето самозакрывающихся чекмеджета.Защитете своите врати от хлопанья.Намаляване на шума при затваряне на дверц и чекмеджета.Много лесен за инсталиране. В комплекта са включени 2 крепежни винта на всеки.Тези врати буфери представлява специална система, предназначена за забавяне на процеса на затваряне на всички врати.Идеален за кухни и бани.Може да се използва за повечето самозакрывающихся чекмеджета.Защитете своите врати от хлопанья.Намаляване на шума при затваряне на дверц и чекмеджета.Много лесен за инсталиране. В комплекта са включени 2 крепежни винта на всеки.Тези врати буфери представлява специална система, предназначена за забавяне на процеса на затваряне на всички врати.Идеален за кухни и бани.Може да се използва за повечето самозакрывающихся чекмеджета.Защитете своите врати от хлопанья.Намаляване на шума при затваряне на дверц и чекмеджета.Много лесен за инсталиране. В комплекта са включени 2 крепежни винта на всеки.Характеристики : Материал : ABS. Размер : 6,5 cm x 4,6 см - 2,56 инча x 1,81 инча.Цвят : сив/бял Опаковка включва : 10x буфер вратата на газта 20 x винтове моля, Обърнете внимание : 1. Реалния цвят може да се различава в различните монитори или при различно осветление, моля, съсредоточете се върху цвета на действително получената стока. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди това ще попречи чука на вратата от вятъра и деца от удар на врата в стената.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория