• Ново
Адресна табела с номера на къщи за слънчева енергия, Водоустойчив адресни табели с подсветка от бели светодиоди 6500k с наложен отвън, Интелигентен ключ адресируеми ?

Адресна табела с номера на къщи за слънчева енергия, Водоустойчив адресни табели с подсветка от бели светодиоди 6500k с наложен

Rating 
BGN 12.79

Сума
Налично за поръчка

☀【 Силни и привличащи вниманието стаи къщи 】 : Нашата слънчева адрес знак с номер на къщата е оборудван с водоустойчив метален корпус от неръждаема стомана, IP 54, осигуряващ пълна защита от вода, топлина, замръзване, прах, масла и други неагресивни материалиКато табелката с номера на дома, така и етикети изпълнени в непромокаеми дизайн и могат да работят в нормален режим, в тежки метеорологични условия дъжд и сняг на улицата.Независимо дали е нощ или в мъгливо време, посетителите, линейки и куриери по-ясно и бързо да определят вашето местоположение. 【【 Лесна инсталация】 : Не се изисква връзка, и комплектът включва лампа x1, винтове x6, инсталационните сензори x1, инструкции за експлоатация x1, набор от стикери с букви (A-Z) x1 и комплекти (0-9) x3, карта за позициониране x3. Натиснах бутона за включване / изключване, с помощта на электродрели закрепи винтове / пирони (доставят в опаковки) в дървен стълб / на стената, след това направи със собствените си ръце стаи къщи.Накрая фиксирайте два гнездо в задната част на основни блокове на винтах и се насладете на осветление през нощта. ☀ 【 Високоефективен фоточувствительная соларен панел】 : Нашата лампа с наложен използва слънчеви панели от поликристален силиций и е оборудван с вградена интелигентна система за управление на осветлението, просто натиснете ключа за захранване, който се намира отстрани на лампа (първоначалното състояние по подразбиране е изключено), той може автоматично се включва или изключва в зависимост от промяната на яркостта, не се тревожи!. ☀【На еко-дизайн и широко приложение 】 : адресна табела за слънчева енергия с 8 бр. SMD светодиоди, за да се осигури достатъчна, но не и ослепителната яркост на светлинния поток до 40 лумена.Вградената батерия с капацитет от 500 mah, което е необходимо за зареждане на общо 4-6 часа, може да работи 8-12 часа при пълно зареждане.Слънчев адрес лампа работи на слънчеви батерии, без кабели, икономия на енергия, опазване на околната среда и сигурност, идеална за къщи, врати, градини, улици, пътища, дворове и т. 【【за Обслужване на клиенти】 : За да се осигури оптимална работа на осветителното тяло препоръчваме да се замени батерията на всеки 2-3 години.Ако в тъмното индикаторът не свети, моля, опитайте се да преведете ключ на положение ON.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория