• Ново
Angoily 4 бр. Платно Черни Тежки Палатки С Carabiners, Странични Куки за Камион, Външни Странични Куки, Смукателна Палатка, Окачен Наклон, Задържане на Търтей за Определяне н?

Angoily 4 бр. Платно Черни Тежки Палатки С Carabiners, Странични Куки за Камион, Външни Странични Куки, Смукателна Палатка,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

КАРАБИНЕР за къмпинг - Лесен за инсталиране, отлично стъкло, осигуряващо по-лесен начин за нанасянеКУКА ЗА ЗАКРЕПВАНЕ на КОТВА в ОТКРИТО ПРИСОСКЕ - дизайн елиминира необходимостта от пробивания, че може много добре да отговарят на вашите нужди.КУКА ЗА ЗАКРЕПВАНЕ на КОТВИТЕ - Изработен от висококачествени материали, безопасни и практични.ИЗДЪНКА за КЕМПИНГОВОГО tarps - тя има широка гама от приложения и може да се използва за нощуване на открито, домашен склад.ВЪНШЕН кука на присоске - го може да се използва широко в автомобили, домове, офиси и върху повърхността на вашите обекти.КАРАБИНЕР за къмпинг - Лесен за инсталиране, отлично стъкло, осигуряващо по-лесен начин за нанасяне.КУКА ЗА ЗАКРЕПВАНЕ на КОТВА в ОТКРИТО ПРИСОСКЕ - дизайн елиминира необходимостта от пробивания, че може много добре да отговарят на вашите нужди.КУКА ЗА ЗАКРЕПВАНЕ на КОТВИТЕ - Изработен от висококачествени материали, безопасни и практични.ИЗДЪНКА за КЕМПИНГОВОГО tarps - тя има широка гама от приложения и може да се използва за нощуване на открито, домашен склад.ВЪНШЕН кука на присоске - го може да се използва широко в автомобили, домове, офиси и върху повърхността на вашите обекти.Осъществяване Списък 4 x кука на присоске Характеристики -Той е с широк спектър на приложения и може да бъде добре използван в нощуване на открито, домашен склад и т. Страничната крепежный кука. - Продуктът е лесен за използване, просто го присоску върху гладка и чиста повърхност, а след това натискам копчето, за да е здраво заключване на присоску външните кука на присоске. - Материал : ABS, найлон външен кука. - Креативен дизайн елиминира необходимостта от пробиване, че може добре да отговарят на вашите нужди в задължителен котва. - Цвят : Черен Държач за гребло за спортен каяк. -Размер : Около 20,00 X16,00 X5,00 см /7,86 X6,29 X1,97 инча за къмпинг с дългоцевно оръжие. - Той има добра носеща способност и може да помогне на кошници, зонтикам, щеткам и други тежки предмети с вендузата за автомобилни прозорци. - Те са произведени от безопасни материали и походного всасывающего на котвата.Описание на продукта Издънка за автомобилни прозорци-това е най-добрият избор за вас.Нов кука търсите професионален кука с вендузата?Търсите здрава кука с вендузата, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален кука на присоске трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория