• Ново
Pastlla Стъклена Врата Завъртане на Панта за Стъклена Врата Магнитна Ключалка с Набор от Щипки за Врати на Баня, Витрини, Шкафове (Злато)

Pastlla Стъклена Врата Завъртане на Панта за Стъклена Врата Магнитна Ключалка с Набор от Щипки за Врати на Баня, Витрини,

Rating 
BGN 3.99

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : 1 х магнитна ключалка; Винтове в комплекта; 2 комплекта скоби за електрически вериги Размер : Магнитна ключалка : 2,3 "x 1,9"; Скоби за електрически вериги : 1,55 "x 0,8". Материал : Неръждаема стомана, пластмаса.Применимая дебелината на стъклото : 5-6 мм. Лесен за монтиране, няма нужда от пробиване на отвори в стъкло.Той има функция за отваряне на вратите и demagnetization, а ключа е удобно.Повърхността на стъкло на отвора на затягане е покрита с покритие покритие, устойчиви на корозия и красива.Пратката включва : 1 х магнитна ключалка; Винтове в комплекта; 2 комплекта скоби за електрически вериги. Размер : Магнитна ключалка : 2,3 "x 1,9"; Скоби за електрически вериги : 1,55 "x 0,8". Материал : Неръждаема стомана, пластмаса.Применимая дебелината на стъклото : 5-6 мм. Лесен за монтиране, няма нужда от пробиване на отвори в стъкло.Той има функция за отваряне на вратите и demagnetization, а ключа е удобно.Повърхността на стъкло на отвора на затягане е покрита с покритие покритие, устойчиви на корозия и красива.Удобства : Тази стъклена врата контур широко се използва за закрепване на стъклени врати и прозорци, като например вратата на банята, стъкло врати, врати на шкафове, врати винарски шкафове, врати библиотеки и т. Технически характеристики на продукта : Име на продукта : Комплект магнитни ключалки Pastlla Цвят : злато Материал : неръждаема стомана, пластмаса Магнитна ключалка : 2,3 "x 1,9" Шарнирные скоби : 1,55"x 0,8" Моля, прегледайте изображението за подробен размера на Пратката съдържа : 1 х магнитна ключалка; Винтове в комплекта 2 комплекта шарнирных скоби се дължи На ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 мм. Моля, нека грешка цвят на 5% се дължи на различни монитори. 【Гаранция за качество】 Ако има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.На връщане или подмяна в случай на проблеми с качеството.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория