• Ново
Лира Klarhaus 20,9-инчов от орехово дърво, Хром, Устойчиви на корозия Комплект с Държач за тоалетна хартия от орехово дърво (Бвп прът)

Лира Klarhaus 20,9-инчов от орехово дърво, Хром, Устойчиви на корозия Комплект с Държач за тоалетна хартия от орехово дърво

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Комплектът включва : 1 бр кърпа от орехово дърво и 1 бр. държач за тоалетна хартия от орехово дърво.Материал от орех : Изглежда елегантно и в най-висока степен стилно.Производственият процес за леене под налягане : Висока якост, стабилност и точност на изработка.Устойчивост на корозия : Хромированное покритие ефективно се противопоставя на корозия и ръжда.Материал : Месинг + цинк сплав + дърво орех.Комплектът включва : 1 бр. кърпа от орехово дърво и 1 бр. държач за тоалетна хартия от орехово дърво.Материал от орех : Изглежда елегантно и в най-висока степен стилно.Производственият процес за леене под налягане : Висока якост, стабилност и точност на изработка.Устойчивост на корозия : Хромированное покритие ефективно се противопоставя на корозия и ръжда.Материал : Месинг + цинк сплав + дърво орех.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория